Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 13:46:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Aktualizováno! - Show Jana Krause – 31. 1. 2018

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 29.01.2018



Aktuálně zařazujeme jako hosta Show Jana Krause poraženého kandidáta na prezidenta pana Jiřího Drahoše, dále uvidíme herce Jakuba Koháka a zpěvačku Katarzia. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 31. ledna ve 21.35 hod. na Primě.


Profesor Jiří Drahoš – chemik, bývalý předseda Akademie věd České republiky, který v prezidentské volbě prohrál s Milošem Zemanem o 152 tisíc hlasů. „Výsledek byl velmi těsný, což je při takové volební účasti, která byla, minimum. Miloš Zeman zvítězil, ale jako poražený se necítím. A to hlavně z důvodu, že ze všech stran slyším, že se tu vytvořila energie, která by neměla zaniknout. Jsem hrozně rád, že jsem byl v jejím centru a stále jsem. Jsem naladěn optimisticky. Jedeme dál,“ reagoval profesor Drahoš krátce po zveřejnění výsledků. Kandidaturu na prezidenta ohlásil na konci března 2017 poté, co skončil ve funkci předsedy Akademie věd ČR. Jeho kandidaturu podpořili občané 141 234 platnými podpisy. V prvním kole získal 26,6 %, ve druhém 48,63 %. Říká, že respektuje, že Miloš Zeman je prezidentem České republiky, to ale neznamená, že bude obdivovat a respektovat všechny kroky, které bude dělat. „Tak jako jsem to nerespektoval a neobdivoval v minulosti,“ říká profesor Drahoš. Jeho přáním bylo, aby se do prezidentského úřadu vrátila důstojnost a solidnost, aby tam byl prezident, který nebude společnost rozdělovat, který bude kultivovat politickou scénu a nebude mluvit sprostě. „Věcí, které jsem chtěl změnit, byla spousta,“ zdůrazňuje. S rozdělením společnosti je podle Jiřího Drahoše potřeba něco dělat – mluvit, debatovat, vysvětlovat. „Když lidé slyší od hlavy státu pojmy jako pražská kavárna a zbytek světa, tak tomu mnozí začnou věřit,“ podotýká.


Jakub Kohák – herec, moderátor, režisér, který patří k nejvýraznějším tvářím českého showbyznysu. Režijně a posléze i herecky zaujal nejprve na reklamním poli. Za své reklamní spoty pro české i mezinárodní klienty získal řadu cen. Např. na festivalu v Cannes byl prezentován v prestižním světovém výběru Young Directors. Je čtyřnásobným držitelem ceny Anděl za nejlepší český videoklip, spolupracoval mj. s Tata Bojs, Davidem Kollerem, Annou K. nebo s kapelou Wohnout. Jeho krátké filmy získaly ocenění na nejrůznějších světových festivalech. Lidé ho znají nejen jako porotce pěvecké show, ale i z filmů Instalatér z Tuchlovic, U mě dobrý, Čert ví proč nebo Teorie tygra. Naposledy se objevil ve filmu Špindl. Pro nakladatelství Albatros připravuje pohádku „Jak obr Bolehnát ukradl koleje“ a rád by natočil životopisný film.


Katarzia – zpěvačka, textařka, skladatelka, která na slovenskou scénu vtrhla v roce 2013 jako bouřka s debutovým albem Generácia Y. Sama s kytarou zpívala vlastní skladby a rychle se stala ostře sledovanou osobností tamní hudební scény. Vloni vydala své druhé album, Agnostika, kde se jako producentka a manažerka představila v úplně jiných polohách a s celou kapelou prvoligových muzikantů. Vloni ji v rámci svého projektu oslovil David Koller, aby nahrála novou verzi některé z jeho písniček: „Muzika, kterou dělá, je osobitá, a pro mě dokonce až unikátní. Osmělil jsem se a zavolal jí, protože mě zajímalo, jak by se mé skladby ujala,“ říká David. Katarzia si vybrala skladbu Záchranář z Davidovy druhé desky Nic není nastálo. „Líbil se mi především text a také jedna harmonie, která se v ní změní. Brala jsem Záchranáře jako hmotu, kterou producentsky rozpracuju,“ vysvětluje písničkářka, která s Davidem Kollerem také vloni vystupovala na jeho turné. Kromě nezpochybnitelných hudebních kvalit boduje i dalšími aspekty: Je krásná, žensky útočná i dětsky odzbrojující. Něco z uvolněnosti, s jakou působí na scéně, má v genech: je dcerou slovenské herečky Evy Pavlíkové. „Jako dítě jsem sedávala s dospělými v divadelním klubu. Poslouchala jsem tam historky o všem možném, od umění přes vztahy, sex, vulgární vtípky obalené cigaretovým kouřem. Muselo se to na mně nějak odrazit,“ říká. O tom všem, o svém životě, láskách, pocitech i třeba o prezidentu Havlovi píše ve svých textech.


Původní ohlášený host - Přemek Forejt – jeden z našich nejvýraznějších a nejmladších šéfkuchařů, který z jídla rád dělá show, z tohoto dílu vypadl a uvidíte ho někdy příště.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 31. ledna ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, aktualizováno 29. 1. 2018


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.01.2018 • Ceny české filmové kritiky: ČT se podílela na šesti ze sedmi oceněných filmů
29.01.2018 • Na vlastních nohách z doutnající sopky až na konec světa - osm putování Rudolfa Havlíka
28.01.2018 • Rádio Devín od februára mení vysielaciu a programovú štruktúru, prinesie niekoľko noviniek
27.01.2018 • Zimní olympiáda dětí a mládeže poprvé živě - ČT nabídne 33 hodin přímých přenosů a záznamů
27.01.2018 • Skupina Nova nabídne divákům kompletní informace o druhém kole prezidentských voleb!
27.01.2018 • Prezidentský duel České televize: nejsledovanější debata posledních dvaceti let

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist