RTL Deutschland zahájí vysílání nové televizní stanice s americkými seriály
Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 31.01.2018
Na jaře 2018 nabídne mediální skupina RTL Deutschland (RTL Německo) svou devátou volně přijímatelnou stanici. Těžištěm programového schématu stanice "Now US" (Nyní USA) bude vysílání amerických fantastických (Fiction) seriálů. V plánu jsou oceněné seriály i televizní premiéry v FTA.


Všechny pořady bude možné vyvolat v knihovně pořadů TV NOW až třicet dnů po vysílání. Vedle lineárního televizního vysílání se stanice bude snažit přiblížit i mladším divákům, kteří své pořady chtějí sledovat kdekoliv a kdykoliv.

Stanice "Now US" bude nejdříve vysílat v platformě TV Now mediální skupiny RTL Deutschland na internetu. Nabídku bude možné bezplatně vyvolat a tzv. lineární livestream bude zpoplatněn po třicetidenní bezplatné testovací fázi. Technický přístupový poplatek za využití streamu je pak 2,99 €/měsíčně a s měsíční výpovědní lhůtou.

Nabídku "Now US" bude možné vyvolat (sledovat) i na chytrém telefonu, na tabletu, v platformách Apple Streaming Box, Apple TV App, Amazon Fire TV nebo Android TV. Za nový program je zodpovědný ředitel stanice Nitro pan Oliver Schablitzki.


S využitím zdroje: jrk, Digitalfernsehen.de, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25683/rtl-deutschland-zahaji-vysilani-nove-televizni-stanice-s-americkymi-serialy/