Tata Bojs nechají diváky šlápnout do pedálů - v pražském Aeru se chystá speciální cyklokoncert
Autor: Aerofilms , e-mail: info@aerofilms.cz Přidané: 01.02.2018
Kino Aero slaví na počátku února dvacet let své existence. U této příležitosti připravilo na pondělí 5. února cyklokoncert skupiny Tata Bojs. Ten bude realizován ve spojení se společností Nano Energies, která do kina nainstaluje osm speciálně upravených kol a zajistí chod tzv. cykloelektrárny. Návštěvníci koncertu budou šlapáním na kolech pohánět světla, scénu a projekce během celého koncertu.


„První koncert Tata Bojs v roce 2018 a hned takhle výjimečný. Jsme rádi, že se můžeme stát součástí oslav dvaceti let kina Aero. S Nano Energies už jsme před lety podobný typ koncertu uskutečnili ve Zlíně, tak mám radost, že spolupráce pokračuje. V Aeru zahrajeme po delší době náš elektro - akustický set, který skýtá písně napříč všemi našimi alby. Když budou šlapat fanoušci, tak naše hudba bude šlapat taky. Těšíme se,“ říká Milan Cais ze skupiny Tata Bojs.

Kino Aero s Nano Energies v loňském roce rozjelo koncept tzv. Cyklokina. Na něm diváci prostřednictvím šlapání na speciálně upravených kolech vytvářejí energii potřebnou pro uskutečnění projekce. Pokud šlapat přestanou, tak se projekce filmu zastaví. Stejně to bude i v případě koncertu Tata Bojs. Diváci tímto způsobem už zhlédli a rozjeli například kultovní komedii bratří Coenů Big Lebowski nebo se mohli zapotit s boxerem Rockym.

„Na Tata Bojs chodím rád už od začátku 90. let. Jejich vystoupení jsou nejen strhující, ale i dost elektrizující, takže snadno namotivují lidi v sále, aby svoje zážitky, radost a energii přelili do drátů, které budou osvětlovat pódiovou show. Je to nejlepší příležitost ukázat, že energie se dá sdílet, čerpat od lokální dodavatelů, chytře využít a vrátit zpět. Těším se,“ popsal Petr Rokůsek, zakladatel Nano Energies. Společnost Nano Energies je českým dodavatelem 100% zelené elektřiny, tedy elektřiny, která pochází z tuzemských obnovitelných zdrojů. Částí zisku navíc společnost pomáhá potřebným lidem či neziskovým projektům.

Oslavy dvacetiletého výročí Aera nabídnou kromě cyklokoncertu také speciál Festivalu otrlého diváka, přednášku Lékaře bez hranic Tomáše Šebka nebo filmové filmové předpremiéry. Mediálním partnerem oslav dvaceti let je Rádio 1, Rádio Wave, Moviezone.cz, ČSFD.cz a Totalfim.cz. Partnerem oslav je nakladatelství Paseka. Kino Aero dlouhodobě podporují hlavní město Praha, Městská část Praha 3 a Europa Cinemas. Kompletní program oslav najdete na www.kinoaero.cz


Jakub Fürst, Sales Content PR, Aerofilms



 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25687/tata-bojs-nechaji-divaky-slapnout-do-pedalu-v-prazskem-aeru-se-chysta-specialni-cyklokoncert/