Další program v nabídce FLIX TV - dětský Nickelodeon
Autor: FLIX TV , e-mail: info@flixtv.cz Přidané: 01.02.2018
Diváci FLIX TV mohou od 1. února 2018 sledovat nový program Nickelodeon. Tuto změnu jistě ocení zejména děti a náctiletí diváci. Stávající i noví klienti FLIX TV, s programovou nabídkou Dobrá TV, si Nickelodeon mohou užívat po celý únor, během promo akce. Poté bude Nickelodeon k dispozici v rozšířeném balíčku Lepší TV.


Před rozhodnutím zařadit nový program do nabídky, provedla společnost FLIX TV průzkum mezi diváky. Nickelodeon byl prioritou v diváckém výběru mezi dostupnými dětskými programy. Společnost FLIX TV neustále pracuje na rozšiřování své programové nabídky.

Nickelodeon je jedním z nejsledovanějších programů v kategorii pořady pro děti a mládež. Tuto nálepku si stanice drží díky vysílání takových pořadů, jako je například Alvin a Chipmunkové, SpongeBob v kalhotách, nebo Želvy Ninja. Programové schéma Nickelodeon zaujme prakticky celé divácké spektrum. Své si najdou nejmenší děti, teenageři, ale i dospělí.

Nickelodeon zařazuje FLIX TV do programové nabídky Lepší TV od 1. 3. 2018, po jednoměsíční promo akci, v rámci které je tento dětský program dostupný všem divákům se základním programovým balíčkem Dobrá TV. Již nyní lze prozradit, že tímto rozšiřování programového portfolia FLIX TV nekončí.

Nickelodeon je dostupný se třemi zvukovými stopami - českou, anglickou a maďarskou.
Nová sestava programů bude automaticky naladěna. Pro manuální vyhledávání použijte tyto parametry: Frekvence 11.055 GHz, Polarizace vertikální, SR 27500, FEC 4/5, Norma DVB-S2, Modulace QPSK, Kodek H.265 HEVC.

Komplexní programová nabídka je velmi pestrá. Momentálně FLIX TV nabízí v ČR již stovku programů, z toho 32 v HD kvalitě. Zákazníci jistě ocení akční nabídku. Při uzavření smlouvy na 24 měsíců získají 50% slevu na vybranou programovou nabídku po dobu 3 měsíců a instalaci s vybavením za 1 Kč v ČR, resp. 1 € v SR. Navíc klienti, kteří si zvolí roční frekvenci platby, získají další slevu ve výši 20%.

FLIX TV přijímá objednávky od zákazníků z České republiky na telefonním čísle 222 700 807, ze Slovenska na +421 220 510 405. Každá objednávka může být také zadána on-line prostřednictvím internetového obchodu na www.flixtv.cz, bez časového omezení. Tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.


O FLIX TV:

FLIX TV je soukromý poskytovatel služeb satelitní televize, který vstoupil na český trh v březnu, r. 2016. FLIX TV nabízí lehce pochopitelné, pestré kombinace zábavných TV kanálů všech žánrů s chytrým výběrem, který myslí na každého člena rodiny. Seznam FLIX TV kanálů byl pečlivě vytvořen tak, aby poskytl každému členu rodiny několik možností, od každodenních zpráv, filmů a sportovních kanálů až po nejroztomilejší kanály pro děti.

Služby FLIX TV jsou aktuálně dostupné v České republice a na Slovensku.


Ing. Klára Obořilová, marketing and content manager, FLIX TV, 1. 2. 2018

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25694/dalsi-program-v-nabidce-flix-tv-detsky-nickelodeon/