Polda III: Když dáma parkuje
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 03.02.2018
Překvapení v seriálu! V třetí řadě Poldy se objeví nová postava mladé novinářky Kristýny, kterou hraje Marika Šoposká. Hned napoprvé v terénu se ale ukáže, že je mizerná řidička. Při parkování totiž srazí popelnici, která je předem vidět na několik metrů. První díl třetí řady krimi série Polda vysílá TV Prima už dnes, v sobotu 3. února ve 20:15 hodin!


Je jasné, že hlavní dvojici detektivů Davida Matáska a Igora Orozoviče s ní čekají perné chvilky. Jejich práci má totiž sledovat a popisovat do policejních novin.

„Dáma parkuje,“ rýpne si David Matásek, když slečna zastaví vůz o popelnici. Marika ale jeho narážku neslyší, vystupuje z auta a hned oba detektivy žene k případu.

„Mně se to točilo dobře, mám pocit, že sama řídím skvěle, ale nevím, jestli by se mnou souhlasilo i okolí. Rekvizitáři ale byli dobře připraveni, a tak se i pád popelnice natočil bez problémů i s mými schopnostmi,“ směje se Marika.

„S oběma jsem se už znala, s Davidem z divadla a s Igorem z filmu, na kterém jsme oba pracovali. Kluci jsou báječně sehraní, takže to bylo skvělé,“ prozradila herečka.

A není to jediný náraz, který v prvním díle třetí řady Poldy přijde. Ten druhý je daleko horší! David Matásek v titulní roli detektiva, který se do služby vrátil po dvaceti letech v kómatu, společně s mladým parťákem Igorem Orozovičem vyšetřuje smrt spisovatelky. Ta žila se dvěma muži, což navíc doporučovala ve své úspěšné knize Monogamie jako přežitek.

Seriál Polda nikdy předtím Marika neviděla, proč? „Seriál jsem znala, ale neviděla jsem ho, přiznám se, že doma nemám televizi, takže mi české seriály docela unikají,“ říká sympatická kráska.

První díl třetí řady krimi série Polda vysílá TV Prima už dnes, v sobotu 3. února ve 20:15 hodin!


Josef Ducký, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25702/polda-iii-kdyz-dama-parkuje/