Skupina Nova dnes představila program jarní sezóny 2018
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 05.02.2018

Skupina Nova dnes představila novinky i pokračování úspěšných projektů, které nasadila na televizní obrazovky na jaro 2018. Pokračuje s nabídkou atraktivního obsahu plného nejlepší zábavy, důvěryhodného zpravodajství a publicistiky, včetně seriálové a filmové tvorby.


Na TV Nova se vrátí pokračování celosvětově fenomenální pěvecké show SuperStar, nové epizody kriminálních seriálů Specialisté a Dáma a Král a druhá série úspěšné reality show Robinsonův ostrov. Na další příběhy svých oblíbených postav se mohou těšit i diváci seriálů Ordinace v zahradě 2 a Ulice, pokračovat bude Výměna manželek. Televize připravuje další díly oblíbené dokureality série Malé lásky a reality show Mise nový domov.

„Od začátku měření v roce 1997 je skupina Nova jednoznačným lídrem na českém televizním trhu v podílu na sledovanosti v 15-54. Minulý rok svou silnou pozici potvrdila a obsadila v prime time, tak all day první příčky všech základních cílových skupin 15-54, 15+ a 4+. Každým rokem je naším cílem navázat na nabídku atraktivního obsahu, na který jsou u nás diváci zvyklí. Vedle programových pilířů přinášíme nejenom pokračování úspěšných projektů, ale také novinky. Mezi ty letos bude patřit pořad Utajený šéf,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu.


Jaro na TV Nova

Každý den přináší TV Nova divákům atraktivní program. Ve všední dny se mohou těšit na nové díly svých oblíbených seriálů, zpravodajských i nezpravodajských pořadů. Seriál Ulice (od 18.25) představí nové zápletky i nové tváře, pokračuje soutěžní show Co na to Češi (od 17.30), Televizní noviny jako vždy přinesou aktuální zpravodajství z domova i ze světa, a každé všední ráno zpříjemní Snídaně s Novou.

Pondělní večery na TV Nova přinesou napínavou atmosféru, u které se diváci rozhodně nestihnou nudit. Od 20.20 pokračuje s novými díly kriminální seriál Specialisté a ještě ten večer budou ve zbrusu nové řadě dobrodružné reality show Robinsonův ostrov bojovat noví soutěžící o výhru 2 500 000 Kč. Robinsonův ostrov poběží na TV Nova v pondělí od 21.15 a ve středu od 21.35.

Úterky a čtvrtky zůstávají nadále ve znamení oblíbených seriálů a publicistických pořadů TV Nova. Nové příběhy přinese Ordinace v růžové zahradě 2 (od 20.20) a samozřejmostí jsou i pravidelné publicistické pořady Víkend nebo Prásk!.



Středy představí neuvěřitelné příběhy z reálného života v reality show Výměna manželek (od 20.20) i vypjaté emoce, dobrodružství a chvíle napětí v dalších epizodách Robinsonova ostrova.

Pátky nabídnou pohodové večery u zahraničních filmů, jakými jsou například všechny díly amerického filmu Iron Man, oba díly snímku Lovci pokladů, komedie Návrh nebo romantická klasika Hříšný tanec a mnoho dalšího.

Sobotní večer bude patřit nové řadě celosvětově fenomenální hudební reality show SuperStar (od 20.20). V porotě tentokrát usednou ostřílený porotce Pavol Habera, novodobý idol Ben Cristovao, zpěvák skupiny Monkey Business Matěj Ruppert a krásná a empatická zpěvačka Katarína Knechtová. V sobotu přes den pokračují oblíbené publicistické pořady Koření, Rady ptáka Loskutáka a Volejte Novu.

Nedělní prime time na TV Nova bude plný exkluzivního obsahu. Mezi něj na jaře 2018 patří pokračování kriminálky Dáma a Král (od 20.20), který si na podzim získal u diváků velkou oblibu. Po Dámě a Král následuje publicistický pořad Střepiny.


Připravujeme

Mezi připravované projekty patří zbrusu nový pořad Utajený šéf, ve kterém se manažeři velkých a úspěšných firem vypraví v přestrojení mezi své vlastní zaměstnance, aby zjistili, jaké to je pro ně pracovat. Co zjistí a co si vyslechnou? Rozhodně to bude stát za to.

V přípravě jsou také další díly dokureality série Malé lásky, které opět nahlédnou na intimní chvíle nastávajících maminek a tatínků. S novými epizodami se na televizní obrazovky vrátí také reality show Mise nový domov s Terezou Pergnerovou a jejím týmem.


Jaro na tematických stanicích skupiny Nova

Jarní programová schémata tematických stanic skupiny Nova nabídnou vše, na co jsou diváci zvyklí a u svých oblíbených stanic vyhledávají. Na Nova 2 budou tradičně dominovat sitkomy a seriály jako Přátelé, Sex ve městě, Dva a půl chlapa, 2 $ocky, Dva z Queensu, Tři chlapi a nemluvně a další. Večerní hodiny nadále patří pravidelné zpravodajské relaci TN2. Nova Cinema si pro jarní sezónu připravila několik premiérových filmových titulů jako Vítězství je naše, katastrofický film 33 životů nebo komedie Zilionáři. Vedle premiér nabídne mnoho dalších atraktivních filmů.



Nova Action zůstane věrná akčním seriálům Walker Texas Ranger, Kobra 11, Lovci zločinců, Křižovatka smrti, Mrtvý bod nebo Kriminálkám Miami, Las Vegas a New York. Zkrátka nepřijdou ani fanoušci docu-real seriálů, na které čekají Válka skladů i Mistři zastavárny. Na milovníky ledního hokeje čekají již tradiční Pátky na ledu. Nova Gold pokračuje s oblíbenými seriály, soutěžemi i reality show ze zlatého fondu TV Nova (Ulice, Ordinace v růžové zahradě, Drazí sousedé, Doktoři z Počátků, Zlatá mříž, Chcete být milionářem? a další). Děti si podvečer mohou užít ve společnosti animovaných hrdinů v rámci animovaného bloku Smíškové.



Sportovní stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2 přinesou sportovním fanouškům atraktivní obsah. Hlavními pilíři na Nova Sport 1 budou i letos na jaře nejprestižnější hokejová liga světa NHL, UEFA Evropská liga, Wimbledon, FA Cup, MotoGP, European Golf Tour a další. Nova Sport 2 odvysílá Premier League Darts, UFC, zápasy legendární NBA i Evropskou ligu UEFA, IndyCar Series a mnoho dalšího.


Jaro s internetovými portály skupiny Nova

Nova Plus i v jarní sezóně 2018 nabídne mnoho pořadů z vlastní produkce. Pokračuje kulinářská talk show Což takhle dát si s moderátorem Ondřejem Novotným, který se představí také v pořadu Jak to vidí Robinsoni. K reality show Robinsonův ostrov najdou diváci na Nova Plus speciál Robinson Marek a na nova.cz je v přípravě unikátní soutěž Já, Robinson. Každý se v ní může stát na chvíli Robinsonem a čelit různorodým úkolům a výzvám. Vítěz získá hodnotné ceny ze světa Robinsonova ostrova.

Na webu Nova Plus se mohou diváci těšit na novinku Souboj coverů v podobě hudební reality show o životě začínajících zpěváků, kteří bojují o lepší cover verzi zadané skladby. Do zákulisí SuperStar zavede fanoušky pořad SuperStar v zákulisí. Internetový pořad Nova Stars na jaře představí život Michala Jančaříka na vozíčku. Pro sportovní fanoušky připravuje skupina Nova novou mobilní aplikaci Nova Sport. Zpravodajský portál TN.cz i nadále přinese atraktivní obsah jak na webu, tak ve stávající mobilní aplikaci.

Videoportál Voyo přichystal filmovou nabídku, ve které budou například snímek Příběh lesa, I dva jsou rodina, Pat a Mat ve filmu, SinCity, Únos, Pelikán Nicostratos, Stopy a další. Voyo přineslo také novou mobilní aplikaci Voyo 3.0, která je nástupcem verze 2.4. Využívá nejnovějších technologií, nabízí moderní vzhled a jednoduché ovládání.


Jana Ondrejechová, Tisková mluvčí TV Nova, 5. 2. 2018

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25715/skupina-nova-dnes-predstavila-program-jarni-sezony-2018/