TV Nova a AMC uzavřely smlouvu o výhradním obchodním zastoupení
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 06.02.2018
TV Nova uzavřela výhradní obchodní zastoupení pěti měřených televizních stanic společnosti AMC Networks International Central and Northern Europe (AMCNI CNE). Jedná se o dětskou stanici Minimax, filmový kanál Film+, měřené sportovní stanice Sport1 a Sport2 a informačně-zábavní stanici Spektrum. Od 1. března 2018 je bude exkluzivně zastupovat v oblasti televizní reklamy a sponzoringu.


Obchodní spolupráce spočívá v převzetí veškeré agendy spojené s objednáváním, plánováním a umístěním reklamních spotů a sponzorských vzkazů. Do této doby byla AMCNI CNE zastupována společností Atmedia.

„Díky exkluzivnímu zastoupení televizních kanálů AMCNI CNE můžeme našim klientům nabídnout víc tematických stanic se specifickou afinitou,“ říká Jan Vlček, jednatel a obchodní ředitel TV Nova, a dodává: „V nejbližších dnech zveřejníme dodatek ke stávající obchodní politice, podle které se budou stanice AMCNI CNE prodávat. Klientům nabídneme další alternativní kanálové mixy, ze kterých si budou moct vybrat. Dodatek nebude mít vliv na již uzavřené smlouvy a nijak se nedotkne dosavadních obchodních partnerů.“

„Jsme hrdí na to, že jsme mohli oznámit tuto exkluzivní spolupráci s TV Nova. Plánujeme zvyšovat investice do kvalitního obsahu, aby naše stanice měly lepší a efektivnější dosah na různé cílové skupiny,“ dodal Viktor Rados, ředitel pro strategický a obchodní rozvoj společnosti AMC Networks International – Central and Northern Europe.


Jana Ondrejechová, Tisková mluvčí TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25717/tv-nova-a-amc-uzavrely-smlouvu-o-vyhradnim-obchodnim-zastoupeni/