Reklamu na stanicích Sport1, Sport2, Minimax, Film+ a Spektrum nově pro AMC Networks zajišťuje TV Nova
Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 07.02.2018
Společnost AMC Networks International Central and Northern Europe (AMCNI CNE) uzavřela smlouvu se společností TV Nova. Jedná se o výhradní obchodní zastoupení pěti měřených televizních stanic společnosti na českém trhu. Konkrétně jde o dětskou stanici Minimax, filmový kanál Film+, sportovní stanice Sport1 a Sport2 a dokumentární stanici Spektrum.


Od 1. března 2018 bude TV Nova uvedené televizní stanice exkluzivně zastupovat v oblasti televizní reklamy a sponzoringu. Obchodní spolupráce spočívá v převzetí veškeré agendy spojené s objednáváním, plánováním a umístěním reklamních spotů a sponzorských vzkazů.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International CE

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25721/reklamu-na-stanicich-sport1-sport2-minimax-film-a-spektrum-nove-pro-amc-networks-zajistuje-tv-nova/