Společnost AMC Networks rozšiřuje distribuci: Film+ si od 1. března užijí všichni zákazníci Slovak Telekom a DIGI Slovakia
Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 22.02.2018

AMC Networks International - Central and Northern Europe rozšiřuje distribuci televizní stanice Film+ na Slovensku. Od 1. března bude tato filmová stanice dostupnější všem zákazníkům operátorů Slovak Telekom a DIGI Slovakia.


Ti se mohou těšit na hvězdy stříbrného plátna jako je například Ralph Fiennes, Liam Neeson, Daniel Radcliffe, Kate Winslet a mnoho dalších. Stanice Film+ tak zdvojnásobuje pokrytí Slovenska a je dostupná u všech klíčových operátorů v základních nabídkách.

Stanice Film+ se pro zákazníky Slovak Telekom od 1. března přesouvá do filmového balíčku Magio televízia (program najdou zákazníci na pozic 133).

Zákazníci DIGI Slovakia najdou stanici v základním balíčku Standard. Díky této dohodě si i oni budou moci již v nejbližší době užít takové filmové hity jako Žena v černém, Předčítač, Schindlerův seznam, Děkujeme, že kouříte nebo Jurský park.


O AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International CE

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25782/spolecnost-amc-networks-rozsiruje-distribuci-film-si-od-1-brezna-uziji-vsichni-zakaznici-slovak-telekom-a-digi-slovakia/