DIGI TV přidává 5 HD kanálů na satelitní televizi
Autor: DIGI CZ , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 01.03.2018
Společnost DIGI CZ přidává od 1. března rovnou pět kanálů v HD rozlišení do nabídky satelitní DIGI TV. Konkrétně se jedná o oblíbené kanály Prima LOVE, Prima COOL, Prima MAX, Prima ZOOM a Travel Channel, které byly doposud divákům poskytovány v klasickém SD rozlišení. Celkem má satelitní DIGI TV v nabídce více než 100 kanálů z toho 29 v HD kvalitě.


„Programovou nabídku DIGI TV stále vylepšujeme a rozšiřujeme. Zvýšením technické kvality vysílání u oblíbených kanálů společnosti FTV Prima a kanálu Travel Channel vycházíme vstříc našim divákům, kterým tak zatraktivníme zážitek ze sledování televize,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ, a dodává: „Našim zákazníkům můžu slíbit, že s rozšiřováním nabídky HD kanálů budeme pokračovat.“

Přidání nových HD kanálů potěší všechny zákazníky satelitní DIGI TV. Kanály Prima LOVE HD, Prima COOL HD, Prima MAX HD, Prima ZOOM HD a Travel Channel HD jsou divákům přístupné již v ZÁKLADNÍM balíčku. Aktuální programová nabídka satelitní televize nyní zahrnuje celkem 103 kanálů z toho 29 v HD kvalitě.

Zákazníkům satelitní DIGI TV, kteří mají set-top box Kaon, se změna kanálů projeví automaticky. Pokud tomu tak nebude, je potřeba set-top box restartovat. HD kanály uvidí na stejné pozici, kde dosud sledovali verze s nižším rozlišením. Uživatelé satelitní DIGI TV s CA Modulem si mohou kanály naladit prostřednictvím následujících parametrů:

Prima Cool HD 12687MHz Vertical, DVB-S2, QPSK, SR 28800, FEC 3/5, SID 7014
Prima Love HD 12687MHz Vertical, DVB-S2, QPSK, SR 28800, FEC 3/5, SID 7013
Prima MAX HD 12687MHz Vertical, DVB-S2, QPSK, SR 28800, FEC 3/5, SID 7015
Prima ZOOM HD 12380Mhz Vertical, DVB-S2, 8PSK, SR 30000, FEC 3/4, SID:6031
Travel Channel HD 11843Mhz Vertical, DVB-S2, 8PSK, SR 30000, FEC 3/4, SID:31003


Přesný návod, jak naladit nový kanál, diváci najdou v manuálech svých TV přijímačů. Kompletní seznam technických parametrů satelitní DIGI TV je k dispozici na www.novadigitv.cz/parametry.

DIGI CZ kromě satelitní TV nabízí i TV přes internet a pevné vysokorychlostní internetové připojení. Nabídka televize přes internet DIGI TV již veškeré kanály společnosti FTV Prima v HD rozlišení obsahuje. MAXI balíček televize přes internet zahrnuje celkem 103 kanálů z toho hned 43 v HD rozlišení. Televize přes internet je v rámci aktuální cenové akce k dispozici za stejnou cenu jako satelitní DIGI TV. Základní programovou nabídku si mohou zákazníci pořídit už za 299 Kč měsíčně. Při pořízení v kombinaci s DIGI internetem dostanou zákazníci slevu ve výši 149 Kč měsíčně.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Aneta Mrázová, Mediální zastoupení DIGI CZ, PP Partners Prague, 1. 3. 2018


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25806/digi-tv-pridava-5-hd-kanalu-na-satelitni-televizi/