Cartoon Network - nový program v nabídce Skylinku
Autor: M7/Skylink/Webershandwick , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 01.03.2018
Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o zařazení dětského programu Cartoon Network do nabídky Skylinku. Od 1. 3. 2018 se programová nabídka Skylinku opět rozšíří o další dětský program – do placených balíčků Flexi 10, Multi, Kombi a Komplet nově přibyde dětský program Cartoon Network.


Program Cartoon Network je nabitý zábavnými a dobrodružnými seriály plnými humoru i akce, které rozvíjejí dětskou fantazii. Děti všech věkových kategorií se mohou těšit na animované seriály jako Gumballův úžasný svět, Steven Universe či akčně dobrodružné seriály Raketové holky, Ben 10 a Teen Titans Go! Dubnovou novinkou pak bude soutěžní pořad Ben 10: Výzva, jehož účastníci mohou společně s hlavní hrdinou Benem plnit zajímavé úkoly i otestovat své znalosti seriálu.


Technické parametry pro naladění Cartoon Network:

Satelit: Astra 23,5°E
Kmitočet: 11 934 MHz
Polarizace: Vertikální
FEC: 3/4
Symbolová rychlost: 27 500 kS/s
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: ON
Pozice ve FastScan 168


Programy jsou vysílány v kompresním formátu MPEG-4, pro jejich příjem je tedy potřeba HD satelitní přijímač (nejlépe s certifikátem Skylink READY).


O Cartoon Network

Cartoon Network, spadající pod společnost Turner, se zaměřuje prostřednictvím svých zábavných a dobrodružných seriálů především na chlapce, ale zároveň oslovuje i dívky. Program a jednotlivé seriály prezentují témata zábavy a humoru, přátelství, představivosti či akce a dobrodružství. Cartoon Network cílí na hochy a dívky ve věku 6 až 12 let, u nichž se snaží podpořit jejich vlastní osobnost prostřednictvím bohatého zábavního a globálně úspěšného televizního obsahu. Programová skladba zahrnuje oblíbené komediální animované seriály jako Gumballův úžasný svět, Čas na dobrodružství, Normálka, Clarence, Steven Universe a Uncle Grandpa či akčně dobrodružné seriály jako Raketové holky, Ben 10 a Teen Titans Go!

Cartoon Network nabízí, od svého uvedení coby celoevropského televizního kanálu v roce 1993, lokalizovaný obsah napříč Evropou, Blízkým východem a Afrikou, kde je dostupný v 19 jazycích a ve více než 142 milionech domácností v 70 zemích. Cartoon Network příznivcům přináší obsah také prostřednictvím cenami ověnčené internetové stránky přístupné i z mobilních zařízení, řady her, videí, licencovaných hraček a dalšího zboží. Cartoon Network je značkou vlastněnou společností Turner, spadající pod Time Warner.


PR M7 Group S.A., Marek Němec, Head of Client Services, Webershandwick, 1. 3. 2018

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25808/cartoon-network-novy-program-v-nabidce-skylinku/