Digital Broadcasting dnes zprovoznila další vysílače Přechodové sítě 13 DVB-T2/HEVC z lokalit Uherské Hradiště Rovnina a Hradec Králové Chlum
Autor: Digital Broadcasting , e-mail: info@multiplex4.cz Přidané: 02.03.2018
Společnost Digital Broadcasting s.r.o. po zahájení provozu Přechodové sítě 13 DVB-T2 v červenci 2017, z Prahy a jejím rozšíření v lednu letošního roku, kdy byly spuštěny lokality v Praze – Olšanská a Ládví, Brno – Barvičova, Jihlavská a Ostrava – Lanová, rozšířila rozsah pokrytí této sítě i z lokalit Uherské Hradiště Rovnina a Hradec Králové Chlum.


K prvním šesti lokalitám v Praze, Ostravě a Brně, které umožňovaly 3.461.414 televizním divákům naladit digitální zemské vysílání, přibyde ode dneška, po spuštění vysílání z lokalit Uherské Hradiště Rovnina a Hradec Králové Chlum, více jak další milion, což je 4.523.132, 43,3 obyvatel ČR %.

Tito diváci budou mít možnost přijímat televizní programy Nova, Nova Cinema, Nova Action, Nova Gold, Nova 2, JOJ family (HDTV), kino Svět, RELAX a Rebel.

„Dnešním dnem plníme harmonogram spouštění dalších lokalit Přechodové sítě 13, jak jsme oznámili na počátku tohoto roku a výstavba dalších lokalit intenzivně pokračuje. Připravujeme do provozu dalších 7 lokalit. Což bude znamenat, že po jejich spuštění Přechodovou síť 13 DVB-T2/HEVC naladí 5.982.949 osob, tj. 58,3 % obyvatel ČR.“ říká jednatel společnosti Digital Broadcasting s.r.o. RNDr. Radim Pařízek.


Ing. Martin Roztočil, ředitel vnějších vztahů a Martina Vacková, Public Relations Manager, 2. 3. 2018

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25813/digital-broadcasting-dnes-zprovoznila-dalsi-vysilace-prechodove-site-13-dvb-t2-hevc-z-lokalit-uherske-hradiste-rovnina-a-hradec-kralove-chlum/