Polda: Rozlučka se svobodou končí smrtí!
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 10.03.2018
Skoro se vdala! Herečka Kristýna Janáčková si v oblíbeném primáckém seriálu Polda zahrála nevěstu. Není to její první seriálová svatba a i tentokrát připravila oslavu rozlučky se svobodou. Jenže to nedopadne dobře! Barman, kterého si pozvala, totiž přímo před jejíma očima zemře. Jeho smrt okamžitě vyšetřuje David Matásek, tentokrát se svým šéfem Ondřejem Pavelkou. Uvidíme už dnes na TV Prima!


Janáčková s Matáskem točila před kamerou vůbec poprvé. Jenže ten si myslel opak. „Zprvu si mě s někým spletl a přesvědčoval mě, že už jsme spolu točili. Byla to vcelku zvláštní situace, že zrovna já bych si nevzpomínala na setkání s ním, a když už mi začínalo být opravdu trapně a přemýšlela jsem, jak nejlépe z toho vybruslit, zjistil, že já nejsem ona a mně se nesmírně ulevilo. Celkově bylo natáčení opravdu vtipné a veselé a já si ho moc užila. Určitě bych se s Davidem ještě ráda při práci potkala, protože to bylo opravdu krásné,“ prozradila Kristýna.

Přestože nevěsty už hrála, v soukromém životě je stále svobodná. Přiznala, že na svatbách mívá smíšené pocity. „S radostí přijdu kamarády podpořit a těším se, protože je mám moc ráda, a přeji si, aby to bylo pro ně nezapomenutelné, přesto bývám celou dobu značně nervózní, pak zas k slzám dojatá a na párty opět nervózní. Ve finále jsem šťastná, že je to za mnou, vše dobře dopadlo, manželé jsou šťastní a spokojení, protože ten den je hlavně o nich, a úplně nejlíp je, když jsou s nimi všichni šťastní a spokojeni a jede se dál,“ říká herečka.

Se smíchem a humorem sobě vlastním pak popsala, jaká by měla jednou být její svatba. „Absolutně tajná, jen my dva, naše děti a svědci, nejlépe někde v džungli za přítomnosti domorodců a jejich rituálů, a pokud bychom se vrátili zpět domů, uspořádali bychom mejdan, kde by se vše oznámilo a promítaly by se fotky a videa... To by bylo hezké. A pro radost táty bych se jím nechala na mejdan doprovodit jako k oltáři. Otázka je, kdo by do toho se mnou šel. Protože tohle by bylo opravdu velký,“ směje se Kristýna.

Kdo měl tu kuráž otrávit barmana přímo na večírku? A jak seriálová svatba Kristýny dopadne? Diváci uvidí už dnes na Primě.


Josef Ducký, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25843/polda-rozlucka-se-svobodou-konci-smrti/