Prima Partička 7. díl 2018
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 13.03.2018
Premiérová Prima Partička opět zasahuje. Tradiční složení Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Daniel Dangl, hudební mág Marián Čurko a Michal Novotný tentokrát doplní zpěvák Ondřej Ruml. Bavte se! Premiérová Prima Partička startuje ve čtvrtek 15. března ve 21.35 hod. na Primě!


Začátek bude patřit Hrdinům – konkrétně Vinnetouovi, který si pozve na pomoc s hledáním válečné sekery Nelsona Mandelu, Zdeňka Pohlreicha a Martinu Sáblíkovou.

Stůj/sedni/lehni je pohybově náročná hra a čeká hned na Ondru Rumla spolu s Igorem a Michalem S. Tématem jsou tři vojáci.

Party přijde nečekaně brzy a jednohlasně je publikem zvolen Richard. A opět to bude zajímavá sestava, přijde rozladěné piano, vytřískaný reprák a zaraženej prd. Kdo je bude hrát?

Následovat budou Dvě věty a vizita doktora.

Zvukové efekty zaměstnají pomoc z publika k tématu zaučování uklízeče ve státní opeře.

A kapela samozřejmě musí patřit dnešnímu hostovi s písní, která, jak říká Richard, má melodii. Co z toho nakonec vznikne, uvidíte už ve čtvrtek večer.


Premiérové díly pořadu Prima Partičku startují ve čtvrtek 15. března ve 21.35 hod. na Primě! A těšte se, kdo přijde příště!


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25852/prima-particka-7-dil-2018/