Príbeh statočného Lacka dojal divákov SuperStar, pomôcť mu môžete aj vy!
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 14.03.2018
Nadácia Markíza otvorila verejnú finančnú zbierku na pomoc 17-ročnému súťažiacemu zo SuperStar, ktorý si získal srdcia poroty i divákov. Televízia Markíza v nedeľu, 11. marca 2018, odvysielala tretí zostrih toho najzaujímavejšieho z castingov do speváckej súťaže SuperStar, ktorý bol plný nielen skvelých speváckych výkonov, ale aj silných príbehov a emotívnych momentov. Medzi divákmi jednoznačne najviac zarezonovalo vystúpenie iba 17-ročného Ladislava Angyala z Komárna, s ktorým sa osud vôbec nemaznal.


Kým Lackovi rovesníci riešia prvé frajerky a záľuby, on sa musí starať o svoju mamu, ktorá trpí detskou mozgovou obrnou. Spoločne žijú v nedôstojných podmienkach stiesnenej ubytovne a ledva si dokážu zabezpečiť to najnutnejšie. Jeho otec sa navyše na oboch vykašľal, čo mu Lacko dodnes nevie odpustiť.
Mladý futbalový rozhodca sa však snaží vzoprieť osudu a prípadná výhra v SuperStar 2018 by mu určite zmenila život. Zabodovať u poroty sa rozhodol svojou vlastnou pesničkou s názvom "Pošta", ktorá má už teraz parametre veľkého hitu.

Lacko si svojou bezprostrednosťou a láskavosťou okamžite získal nielen srdcia porotcov, ale aj obrovského množstva televíznych divákov. Sociálne siete a diskusné fóra začali po jeho vystúpení zaplavovať dojímavé odkazy od dobrých ľudí, ktorí sú rozhodnutí Lackovi pomôcť bez ohľadu na jeho ďalší osud v SuperStar.

Televízia Markíza v spolupráci s Nadáciou Markíza týmto požiadavkám s veľkou radosťou vyšla v ústrety, každý záujemca tak môže Lackovi a jeho mame pomôcť dobrovoľnou sumou na číslo účtu verejnej zbierky Nadácie Markíza: SK35 1111 0000 0003 3322 2322. Do informácie pre príjemcu je potrebné uviesť heslo LACI.

Zbierka pre Ladislava Angyala bude prebiehať v období od 13. do 25. marca 2018.

V prípade, že na účet Nadácie Markíza pribudnú pod daným symbolom ďalšie finančné prostriedky, budú v plnom rozsahu využité na účely iných projektov Nadácie Markíza zameraných na pomoc deťom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25856/pribeh-statocneho-lacka-dojal-divakov-superstar-pom-ct-mu-m-zete-aj-vy/