Prima KRIMI – nový program v nabídce Skylinku
Autor: M7/Skylink/Webershandwick , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 30.03.2018
Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o zařazení nového programu Prima KRIMI. Ve čtvrtek 29. 3. 2018 bylo spuštěno promo vysílání nového programu skupiny Prima – Prima KRIMI. Program je určen pro české diváky a v rámci Skylinku bude zákazníkům dostupný v základním balíčku Digital.


Start řádného vysílání je naplánován na Velikonoční pondělí, 2. dubna 2018 v 13.50 hod.

Podle informací FTV Prima bude první večer ve znamení televizní premiéry mezinárodně oceňovaného filmu Dívka ve vlaku s Emily Bluntovou v hlavní roli. Diváci se dále mohou těšit na klasické kriminálky, jako je Odpadlík, Closer: Nové případy, Julie Lescautová či Policie – New York. Večery budou naplněny napětím, které přinesou americké krimiseriály, jako např. Rizzoli & Isles, Vraždy na pitevně, Sběratelé kostí, Vraždy v Midsomeru či Myšlenky zločince.

Zařazení programu Prima Krimi bude mít vliv i na stávající tematický program Prima LOVE, který se opět vrátí k odpočinkové tvorbě pro ženy – romantické seriály, filmy a telenovely.


Parametry pro naladění programu Prima KRIMI:

Satelit Astra 23,5°E
Frekvence 11 876 MHz
Polarizace Horizontální
FEC 3/4
Symblolová rychlost 29 900 KS/s
Norma DVB-S2/8PSK
Pilot ON
Kompresní formát MPEG-4
Rozlišení SD
FastScan 20


Pro příjem programů vysílaných v kompresním formátu MPEG-4 je nutný HD satelitní přijímač (nejlépe s označením Skylink READY).


PR M7 Group S.A.; Marek Němec, Head of Client Services, Webershandwick

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25903/prima-krimi-novy-program-v-nabidce-skylinku/