Od dubna mohou čeští a slovenští diváci využívat službu Skylink Live TV kdekoliv po celé EU
Autor: M7/Skylink/Webershandwick , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 30.03.2018
Počínaje 1. dubnem se mohou zákazníci televizní platformy Skylink připojit k online službě Skylink Live TV na celém území Evropské unie, a to bez navýšení ceny. Služba internetové televize Skylink Live TV má v současné době přes 100 tisíc aktivních uživatelů, kterým umožňuje sledovat oblíbené pořady i na chytrém telefonu, tabletu nebo počítači, a to kdekoliv na území domovské země.


Nyní se ovšem dostupnost služby rozšiřuje na všech osmadvacet členských států EU, takže si český a slovenský předplatitel Skylinku může pustit oblíbený pořad i o dovolené v Chorvatsku nebo na pracovní cestě v Německu. Z pohledu uživatele proběhne tato změna automaticky a bez navýšení předplatného.

„O přenositelnosti online služeb mimo domovskou zemi rozhodla Evropská komise v rámci svých snah o otevření telekomunikačního trhu. My toto opatření vítáme a bezodkladně implementujeme,“ vysvětluje Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group, která platformu Skylink vlastní. „Velmi nás těší, že si naši zákazníci mohou svoje oblíbené pořady vzít i na cesty. Jedná se tedy o další vylepšení služby Skylink Live TV, jejíž programovou nabídku a funkcionality rozšiřujeme neustále.“

Službu Skylink Live TV si lze stáhnout jako bezplatnou aplikaci pro operační systémy iOS i Adroid, anebo se k ní připojit přes webovou adresu livetv.skylink.cz. Služba je dále dostupná také v televizoru se satelitním přijímačem Samsung EVO-S vybaveném dekódovací kartou. Největší oblibě se těší 7 denní archiv většiny televizních pořadů, navíc s možností kdykoliv sledovaní pořadu zastavit a opět začít sledovat bez ztráty děje.

Služba obsahuje také rozšířeného programového průvodce a bezplatnou videotéku o dvou stech titulech.


Marek Němec, Head of Client Services, Webershandwick

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25904/od-dubna-mohou-cesti-a-slovensti-divaci-vyuzivat-sluzbu-skylink-live-tv-kdekoliv-po-cele-eu/