Přípravy na natáčení premiérových dílů seriálu Policie Modrava jsou v plném proudu!
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 30.03.2018
TV Nova zahájila přípravy natáčení nových dílů nejúspěšnějšího českého seriálu posledních let, Policie Modrava. V těchto dnech tým, v čele s režisérem Jaroslavem Soukupem, objíždí zákoutí krásné krajiny Národního parku Šumava, kde hledá nová místa k natáčení.


„Pro diváky jistě není překvapení, že jsme se rozhodli pokračovat v natáčení dalších dílů. Neohrožená sledovanost první i druhé řady seriálu Policie Modrava, která dosahovala v průměru skoro 40% share v cílové skupině 15-54 a v širší cílové skupině 4+ měla v průměru přes 2 miliony diváků, ukazuje, že tento formát má na obrazovce TV Nova své místo,“ řekla Alex Ruzek, ředitelka sekce programu.

Současně probíhá i casting na obsazení epizodních rolí a šanci dostali i místní obyvatelé. O možnost zahrát si v populárním seriálu projevily v Klatovech a Sušici zájem stovky lidí různých věkových kategorií.

„Diváci se nemusí bát, obsazení hlavních postav zůstává stejné. Opět se setkají se Soňou Norisovou, Jaroslavem Satoranským, Filipem Tomsou, Janou Bouškovou, Táňou Medveckou a dalšími herci, které už dobře znají. Mimo nich se v každém dílu objeví i zcela nové tváře,“ prozradil režisér Jaroslav Soukup.

Již tradičně bude celý štáb ubytovaný v hotelu Vydra a pensionu Panenka.


Martina Vrňáková, PR a Brand Koordinátor, TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25905/pripravy-na-nataceni-premierovych-dilu-serialu-policie-modrava-jsou-v-plnem-proudu/