V.I.P. vraždy jsou zpět
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 30.03.2018
Už v sobotu se vrací na obrazovky divácky oblíbený seriál V.I.P. vraždy, a to se svou druhou řadou. I v nových dílech se mohou diváci těšit na ústřední dvojici Patrik Děrgel a Soňa Norisová. V každé epizodě jsou také vždy scény, které se stanou jak ve fantazii Klaudie, tak v reálu, a tím charakterizují nadsázku celého vyprávění a děje.


Úspěšná spisovatelka krimi románů Klaudie Wolfová (Soňa Norisová) si žije pohodlný a poklidný život mezi prominenty spolu manželem Erikem (Roman Zach) a jediná chyba na její dokonalosti je závislost na cigaretách.

Případ zavražděného paparazzi fotografa, ve kterém nedobrovolně figuruje jako svědkyně, ji opět z výšin lepší společnosti přivede zpět na oddělení vražd mezi staré známé a kolegy. Pracovitý detektiv Beran (Patrik Děrgel), pohodový Čapek (Miroslav Vladyka), drsný Janda (Jan Révai), noblesní doktor Šťovíček (Martin Myšička), svérázná dvojice techniků Viki (Jana Stryková) a Zvěřina (Jiří Hána), a hlavně přísný policejní šéf Sochor (Jiří Dvořák) vůbec nejsou nadšeni z její horlivé snahy zapojit se znovu do vyšetřování.

„Bylo to teď trochu jinak napsané, holky si pustily fantazii na špacír, hlavně co se týče mojí postavy Klaudie. Objevuje se to v samotných dílech, kdy divák vidí její fantazie. Tam jsme si mohli dovolit jít i přes čáru, bylo to častokrát velmi vtipné, jak si představovala dění ve své fantazii, a realita pak byla jiná. To mě velmi bavilo,“ říká Soňa.

„Druhá série je skvělá. Klaudie se zasní, a pak se dějí věci. Skvěle to ty detektivky odlehčí, už když jsem četl scénář tak jsem se moc pobavil,“ říká Patrik Děrgel.

V rolích svědků a podezřelých jsou vybrané známé a zajímavé tváře, vždy originální sestava pro každý díl, společně vytvářejí příběh s jedinečnou atmosférou. V prvním díle diváci uvidí například Jana Čenského, Jiřího Krampola, Nikol Kouklovou, Karla Heřmánka ml., Alici Bendovou, Radku Fišarovou nebo Evu Decastelo.


Josef Ducký, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25907/v-i-p-vrazdy-jsou-zpet/