Prima Partička 10. díl 2018
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 04.04.2018
Prima Partička se opět chystá na návštěvu k vám domů. Tradiční složení Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Daniel Dangl, hudební mág Marián Čurko a Michal Novotný tentokrát doplní herec Lukáš Langmajer. Premiérová Prima Partička startuje ve čtvrtek 5. dubna ve 21.35 hod. na Primě! Bavte se!


Nejdříve pobavíme aktéry Partičky jejich stylizacemi do známých osobností a pak se vrhneme na hry. To nejhorší, co se může stát o svatební noci nebo co by se mohlo stát při požáru, nám prozradí všichni protagonisté.

Překlad si vyzkouší Lukáš Langmajer, kterému z maďarštiny bude tlumočit Igor. Přednášet bude maďarský sběrač kokosových ořechů, který tvrdí, že otevření kokosu má blahodárný účinek na paměť žen. Jeden neví – Michal bude vymítač ďábla, ale nebude o tom vědět. Ostatní ztvární doprovod exorcisty, oběť ďábla, souseda oběti a rodiče. Podaří se Suchánkovi tento těžký úkol?

Charaktery v obálce bude moderovat Richard se sklony ke klaunství – podaří se mu odhalit v Igorovi sexuchtivého pyrotechnika, v Bohoušovi metrosexuální babičku, v Lukášovi teplého vikingského válečníka a v Michalovi schizofrenního lovce perlorodek?

Ve hře Pro neslyšící tentokrát bude moderátorem dnešní host a pozve si odborníka na fotbalovou strategii brankářů z východní Evropy Igora.

A jako je Richard přeborník na Party, je skvělým tlumočníkem do znakového jazyka Michal, a tak tomu bude i dneska.


Premiérová Prima Partička startuje ve čtvrtek 5. dubna ve 21.35 hod. na Primě! A těšte se, kdo přijde příště!


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25924/prima-particka-10-dil-2018/