FLIX TV zpřístupní od 13. - 29. dubna 2018 pro všechny své zákazníky ZDARMA program FilmBox Premium
Autor: FLIX TV , e-mail: info@flixtv.cz Přidané: 15.04.2018
FLIX TV, ve spolupráci se společností HELP FILM, s.r.o., připravila pro své diváky volné vysílání filmového kanálu FilmBox Premium. Tato akce vyvrcholí odvysíláním snímku Mladý papež. Volné vysílání bude zpřístupněno všem divákům FLIX TV s aktivními kartami, 13. - 29. dubna 2018.


Seriál Mladý papež, od režiséra oscarového snímku Velká nádhera Paola Sorrentina, můžeme žánrově řadit mezi drama komedie. První díl tohoto skvělého seriálu mohou diváci sledovat 28. 4. 2018. Vypráví příběh o začátku pontifikátu hlavy katolické církve Pia XIII., vlastním jménem Lenny Belardo. První americký papež je složitá postava, přesto má ale hluboký soucit s chudými a potřebnými. Diváky jistě nadchne i skvělé herecké obsazení.

Celou akci bude provázet soutěž o pěkné ceny FilmBox, kterou FLIX TV k pořadu připravila.

Tím však atraktivní nabídka nekončí – v průběhu tohoto filmového maratonu se diváci mohou těšit na drama Slova, krimi komedii Ženy v balíku, nebo například thriller Arbitráž. FLIX TV v průběhu volného vysílání FilmBox Premium bude pravidelně představovat zajímavé filmy z nabídky FilmBox Premium na sociálních sítích.

Hlavním cílem bezplatného propagačního období je ukázat divákům, že FilmBox Premium je premiérovým programem pro celou rodinu a nabízí programy všech žánrů velmi krátce poté, co byly uvedeny v kinech. Záměrem je představit program FilmBox Premium těm divákům, kteří jsou milovníky filmů a seriálů, a chtěli by mít přístup ke kvalitním filmům z pohodlí domova.

Program FilmBox Premium se na originálních FlixBoxech nachází na pozici č. 27. Stanice je standardně dostupná pro předplatitele nabídky Lepší TV.


O FLIX TV:

FLIX TV je soukromý poskytovatel služeb satelitní televize, který vstoupil na český trh v březnu, r. 2016. FLIX TV nabízí lehce pochopitelné, pestré kombinace zábavných TV kanálů všech žánrů s chytrým výběrem, který myslí na každého člena rodiny. Seznam FLIX TV kanálů byl pečlivě vytvořen tak, aby poskytl každému členu rodiny několik možností, od každodenních zpráv, filmů a sportovních kanálů až po nejroztomilejší kanály pro děti. Služby FLIX TV jsou aktuálně dostupné v České republice a na Slovensku.


Ing. Klára Obořilová, marketing and content manager, FLIX TV

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25944/flix-tv-zpristupni-od-13-29-dubna-2018-pro-vsechny-sve-zakazniky-zdarma-program-filmbox-premium/