Proutník Jan Plouhar a jeho Trojí život v nové televizní komedii dnes na ČT1
Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 15.04.2018
Nespokojenost ve vztahu často vhání do náručí milenců a milenek. Co když je ale klíč ke spokojenému soužití právě v rovnováze mezi několika protikladnými partnery? Odpověď na tuto otázku i to, jaké jsou důsledky jejího hledání, zjistí dnes v novém filmu České televize Jan Plouhar jako pojišťovák Marek. Další vrcholy pomyslného milostného trojúhelníku doplní Hana Vagnerová a Veronika Khek Kubařová.


Trojí život režiséra Jakuba Sommera uvede ČT1 v neděli 15. dubna od 20:15 hodin.


Marek Dvořák pracuje jako pojišťovací agent, který každým okamžikem čeká povýšení na ředitele lokální pobočky. Ke štěstí mu ale nestačí vztah s jednou ženou, potřebuje rovnou dvě. „Sice má dvě ženy, ale ani jedna z nich není milenka. Snaží se oběma dát to samé - oběma zařídil byt a střídavě s nimi žije. Když už vede ten trojí život, tak ho vede spravedlivě, není to žádný grázl,“ říká představitel hlavní role Jan Plouhar.

Klíč k úspěchu své kamufláže vidí Marek v přesně naplánovaném systému, kdy vždy jedné z partnerek tvrdí, že je na služební cestě v zahraničí a mezitím s druhou žije. „Myslím, že potřebuje v životě oba póly a díky tomu ho ani jedna nezačne štvát a ani s jednou se nezačne nudit. Celá situace tak vytváří určitou rovnováhu,“ říká představitelka jedné z Markových partnerek Hana Vagnerová. „Ony spolu vlastně tvoří takový Ying a Yang,“ dodává Veronika Khek Kubařová, druhá filmová partnerka.

Plánování funguje perfektně až do jedné noci, kdy se Marek opije a taxíkem odjede do špatného bytu. „Hlavní premisa Trojího života je postavena na klasickém rčení: ‚Pýcha předchází pád‘, ale film zároveň ukazuje, že zažité stereotypy nemusí být tím jediným receptem na štěstí, a že by si každý měl žít svobodně, podle svého gusta,“ uzavírá režisér filmu Jakub Sommer.


Trojí život

režie: Jakub Sommer
scénář: Matěj Dadák
kamera: Viktor Smutný
kreativní producent a dramaturgie: Jan Lekeš
hrají: Hana Vagnerová, Jan Plouhar, Veronika Khek Kubařová, Jiří Hána, Sabina Rojková a další


Karolína Blinková, tisková mluvčí, Česká telev ize

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25947/proutnik-jan-plouhar-a-jeho-troji-zivot-v-nove-televizni-komedii-dnes-na-ct1/