Internetová televize skupiny Mall Group představuje první novinky
Autor: Mall Group , e-mail: info@mallgroup.com Přidané: 17.04.2018
Nové pořady Veroniky Koko Kokešové, Adama Gebriana, Jardy Konáše, Romana Vaňka a Pavla Zuny patří k prvním ohlášeným novinkám internetové televize skupiny Mall Group. Nezůstane ale jen u nich. Na spadnutí je také úvodní klapka desetidílného sitcomu o tom, že život je jen hra.


Vznikne podle předlohy populárního seriálu Match z produkce norské veřejnoprávní televize NRK. Ta se po úspěchu svého internetového dramatu Skam, jehož remake chystá čtveřice největších západoevropských zemí i Facebook, těší zvýšenému zájmu producentů, distributorů a tvůrců z celého světa. Proto byl i prodej jejího komediálního formátu do Česka oficiálně oznámen na právě probíhajícím veletrhu televizního a digitálního obsahu MIPTV, který se koná každoročně ve francouzském Cannes.

Podzimní programové schéma internetové televize skupiny Mall Group se zaplňuje. Své sloty v něm mají Veronika Koko Kokešová, Adam Gebrian, Jarda Konáš, Roman Vaněk nebo Pavel Zuna, tedy autoři oblíbených pořadů MENU domů, Gebrian vs., Příběh písně, Jídlo s.r.o., Slavné dny, Slavné sportovní okamžiky, Slavné značky a Slavní neznámí, kteří udělali symbolickou tečku za svou dosavadní tvorbou a začínají vyvíjet nové náměty.

Kromě nich se na výsledné podobě vysílání bude podílet také nová redakce. K šéfproducentovi Lukáši Záhořovi a kreativnímu producentovi Milanu Kuchynkovi zodpovědnému za hranou tvorbu přibyde Martin Krušina, který odešel po jedenácti letech ze Stream.cz, kde působil jako šéfdramaturg. Tím zůstává, stejně jako bude nadále ze své pozice zaštiťovat vznik publicistického a populárně-naučného videoobsahu.

Spolu s ním ze Stream.cz přichází dramaturgové Jakub Klingohr a Andrea Maloveczká, scenáristé Luděk Staněk a Karel Spěšný, editorka Martina Žižková, analytik obsahu Jakub Šiler, specialista sociálních sítí Martin Štěrba, vedoucí výroby pořadů Zdeňka Weisová, střihači Vladimír Šimek a Jiří Novák, kameraman Lukáš Kladníček nebo produkční Lucie Dřízhalová.

„Jsem rád, že se nám podařilo dát dohromady tým mimořádně nadaných, zkušených a pro svou profesi nadšených lidí. Věřím, že tahle devíza nám bude nejen přinášet radost ze společné práce, ale především se odrazí na jejích výsledcích a bude tak ku prospěchu hlavně divákům,“ říká šéfproducent Lukáš Záhoř.

Kromě personálního složení ohlásila připravovaná internetová televize také svůj první příspěvek k hrané tvorbě. Bude jím adaptace norského sitcomu o klukovi, kterému je něco přes dvacet a má problémy jako někdo, komu je přes dvacet, takže chce přítelkyni, víc sexu a míň situací, v nichž si připadá jako úplný idiot. V originále nese seriál název Match a natočen bude ve spolupráci se společností FilmBrigade producenta Petra Bílka.


Eva Albrechtová, PR & komunikace, Internet Mall, www.mall.cz

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25954/internetova-televize-skupiny-mall-group-predstavuje-prvni-novinky/