Volné vysílání programu HBO3
Autor: M7/Skylink/Webershandwick , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 19.04.2018
Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o volném vysílání programu HBO3 na tři dny. Od soboty, 21. 4. 6:00 do úterý, 24. 4. 2018 6:00 se mohou zákazníci Skylinku těšit na volné vysílání filmového programu HBO3, který nabízí to nejlepší ze současné seriálové a filmové tvorby.


Díky volnému vysílání si diváci budou moci vychutnat exkluzivní obsah programu HBO3. Z filmové tvorby zmíníme thriller The Circle s Emmou Watson a Tomem Hanksem nebo snímek Zlato, kde exceluje Matthew McConaughey. Seriálové fanoušky potěší premiéra druhé řady úspěšného sci-fi seriálu Westworld.

Ambiciózní a velmi nápaditý dramatický seriál Westworld povyšuje představu o dobrodružství a hledání vzrušujících zážitků na zcela novou, nebezpečnou úroveň. Ve futuristickém zábavním parku známém jako Westworld se skupina robotických "hostitelů" odchýlí od pečlivě naplánovaných scénářů vypracovaných jejich programátory a začne vykazovat znepokojivé vzorce abnormálního chování. Premiérový díl diváci uvidí v pondělí 23. 4. od 21:00.


Technické parametry pro naladění HBO3:

Satelit: Astra 23,5°E
Kmitočet: 12 090 MHz
Polarizace: Vertikální
FEC: 2/3
Symbolová rychlost: 29 900 kS/s
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: OFF
Pozice ve FastScan 77


Programy jsou vysílány v kompresním formátu MPEG-4, pro jejich příjem je tedy potřeba HD satelitní přijímač (nejlépe s certifikátem Skylink READY).


PR M7 Group S.A.; Marek Němec, Head of Client Services, Webershandwick

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25958/volne-vysilani-programu-hbo3/