Prima Partička 13. díl 2018
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 24.04.2018

Poslední premiérová Prima Partička zazáří ve čtvrtek večer. Klasické složení Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Daniel Dangl, hudební mág Marián Čurko a Michal Novotný tentokrát doplní sportovec Vavřinec Hradílek. Bavte se! Premiérová Prima Partička startuje ve čtvrtek 26. dubna ve 21.35 hod. na Primě!


Začneme hrou Dva v tom. Překoná Igor s Michalem svůj tradiční problém naladit se na stejnou notu? Tentokrát ve stáji na koňské téma.

Reklamace přinese stížnost na koupi vodního děla, které přichází k prodavači Michalovi reklamovat Igor. Jenže netuší, co si vlastně koupil.

Pár slov zapojí i dnešního sportovního hosta. Maturitní zkouška čeká na čtyři aktéry, kteří mají na tvorbu příběhu jen 1 slovo, 2 slova, 3 nebo 5 slov.

Detektor lži prověří setkání kamarádů z vojny po mnoha letech alias Michala s Richardem. Správnost odpovědí bude určovat Bohouš.

Čelovka čeká na Richarda (Kolumbus) a Bohouše (Mozart). Dostojí Richard své pověsti v hádání? Pro neslyšící bude tlumočit Michal a ve studiu přivítá moderátor Igor koho jiného než skutečného Vavřince Hradílka!


Těšte se na pořádnou porci zábavy. Premiérová Prima Partička startuje ve čtvrtek 26. dubna ve 21.35 hod. na Primě!


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25972/prima-particka-13-dil-2018/