Deň detí potrvá na freeSAT-e mesiac
Autor: freeSAT/mediamedia , e-mail: info@sk.freesattv.tv Přidané: 02.05.2018
Deti môžu oslavovať svoj sviatok po celý mesiac. Všetky kreslené filmy i seriály na kanáli Cartoon Network si môžu užívať bez ohľadu na to, aký balík majú ich rodičia predplatený. Voľné vysielanie tohto kanála potrvá oddnes do 4. júna 2018. Zábava sa však nekončí pri televíznych obrazovkách. Fanúšikovia freeSAT-u môžu vyhrať hodnotné ceny vo facebookových súťažiach, ktoré prevádzkovateľ satelitnej služby pripravil v spolupráci s partnermi.


Unikitty je kríženec jednorožca a mačky, ktorý vládne rozprávkovému kráľovstvu. Princezná, známa už z filmu The Lego Movie, je teraz hviezdou vlastného seriálu, ktorý sa na Cartoon Network začína 21. mája. Unikitty sa v ňom bude snažiť zbaviť svoje kráľovstvo negativity a postarať sa o to, aby bol každý šťastný. Nenechajte sa však jej optimizmom pomýliť - toto je kríženec mačiatka a jednorožca, ktorému neradno skrížiť cestu. Hoci je Unikitty plná nekonečnej energie a kreativity, musí s ňou počítať každý, kto by sa opovážil prekaziť jej plán šíriť pozitívnu energiu.

Po dlhých rokoch sa končí Čas na dobrodružstvo (Adventure Time). Chlapec Finn a čarovný pes Jake, hlavné postavy vôbec najdlhšieho seriálu z dielne Cartoon Network, sa rozlúčia. Dokážu ochrániť obyvateľov krajiny Ooo pred rôznymi nepriateľmi? To ukážu posledné epizódy, odvysielané počas májových víkendov.

Mimozemské hodinky umožňujú tínedžerovi Benovi Tennysonovi prevteliť sa do jedného z desiatich mimozemšťanov s rôznymi schopnosťami. V zmenenej podobe rieši problémy a bojuje s príšerami. Teraz sa vracia na obrazovky s novou hernou šou. V Ben10: Nová výzva sa môžu do dobrodružstva zapojiť aj malí diváci. Najväčší fanúšikovia z Európy môžu navzájom súperiť v súťaži, prenášanej naživo každú sobotu od 9:00 na Cartoon Network.

Priaznivci súťaženia by určite mali sledovať facebookovú stránku freeSAT-u. Fanúšikovia sa môžu počas celého mája online zapojiť do rôznych súťaží a vyhrať hodnotné darčeky od Cartoon Network, Minimaxu a Nick Jr.

Diváci s prijímačmi s automatickým ladením, ktoré svojim zákazníkom poskytuje freeSAT, nájdu Cartoon Network na pozícii 97.

Zoznam všetkých kanálov a ich frekvencií ako aj program, novinky a iné informácie je k dispozícii na sk.freesattv.tv.


O spoločnosti UPC DTH S.à r.l.

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. je kvalitný poskytovateľ satelitných televíznych služieb so sídlom v Luxemburgu, európskom centre satelitných služieb. Svoje služby ponúka v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku. Okrem toho riadi satelitné televízne služby poskytovateľa v Rumunsku. Jeho službu Direct-to-Home (DTH), ktorá je známa pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT na slovenskom a českom trhu a ako Focus Sat v Rumunsku, využívalo k 31. decembru 2016 viac ako 854-tisíc zákazníkov. UPC DTH S.à r.l. ponúka svojim zákazníkom oceňovanú zákaznícku podporu a vynikajúcu kvalitu signálu, vrátane krištáľovo čistých programov vo vysokom rozlíšení.
UPC DTH S.à r.l. je súčasťou Liberty Global plc


Miloslav Surgoš, PR Manager, mediamedia, 2. 5. 2018

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25997/den-deti-potrva-na-freesat-e-mesiac/