Satelitní DIGI TV s novými televizory Philips lze sledovat i bez set-top boxu
Autor: DIGI TV , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 04.05.2018
Letošní modely televize Philips potěší především zákazníky satelitní DIGI TV. Tyto televizory totiž nově podporují rychlé vyhledávání a aktualizaci kanálů pro službu satelitní DIGI TV, tzv. “fast-scan”.


Zákazníci už nemusejí komplikovaně manuálně nastavovat programovou mapu v menu televizoru, což někdy zabralo až desítky minut. Nyní nainstalují kanálovou mapu DIGI TV pouze na pár kliknutí. Zákazníkům tedy bude stačit pouze jeden ovladač, ušetří místo a samozřejmě též peníze za pronájem set-top boxu.

„Pro uživatele satelitní DIGI TV jde o skvělou zprávu. Nutnost dvou ovladačů přece jen částečně snižovala komfort při sledování televize. Set-top box, a tedy druhý ovladač, již není potřeba. Stačí, aby si od nás zákazníci pronajali CA Modul, zasunuli jej do příslušného slotu a jednoduchým nastavením nainstalovali DIGI TV do své televize Philips,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ, a dodává: „Pokud proběhne aktualizace kanálové mapy, televizor ji automaticky vykoná do pár minut od změny bez toho, aby musel zákazník cokoli komplikovaně nastavovat.“

CA Modul si mohou zákazníci DIGI TV s dvouletou vázaností pronajmout za 49 Kč měsíčně, tedy o 20 Kč měsíčně méně, než činí měsíční pronájem satelitního set-top boxu Kaon. CA Modul si samozřejmě mohou zákazníci také zakoupit, pořizovací cena je při dvouleté vázanosti 1000 Kč. K výměně set-top boxu KAON za CA Modul stačí kontaktovat zákaznickou linku DIGI TV na čísle 533 427 533. Podmínkou fungování DIGI TV pouze s jedním ovladačem je televizor Philips roku výroby 2018 s podporou standardu DVB-S2 a slotem CI+. Seznam všech zařízení s podporou „fast-scan“ je k dispozici na www.novadigitv.cz/fast-scan.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26002/satelitni-digi-tv-s-novymi-televizory-philips-lze-sledovat-i-bez-set-top-boxu/