Volné vysílání programu Golf Channel
Autor: M7/Skylink/Webershandwick , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 11.05.2018


Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o volném vysílání programu Golf Channel.


Od čtvrtka, 10. 5. do neděle, 13. 5. 2018 se mohou zákazníci Skylinku těšit na volné vysílání sportovního programu Golf Channel, který přináší přímé přenosy i záznamy golfových turnajů, ale také instruktáže a zajímavosti z oblasti golfu.

Hlavním tahákem pro zákazníky Skylinku tentokrát jistě bude přímý přenos golfového turnaje The Players Championship. Právě od 10. 5. do 13. 5. se americká PGA Tour představí na rozmanitém hřišti TPC Sawgrass, které hostí jeden z nejvíce vzrušujících turnajů kalendáře nejprestižnější série světa The Players Championship. The Players je často označováno jako pátý neoficiální Major sezony a účastní se ho opravdová golfová smetánka. Účast pro nejlepší hráče světa je téměř povinná a každý se chce předvést v tom nejlepším světle.

Až do neděle mohou také všichni zákazníci soutěžit na našem Facebooku www.facebook.com/skylink.sat.tv a vyhrát jednu z lákavých golfových cen.


Technické parametry pro naladění Golf Channel:

Satelit: Astra 23,5°E
Kmitočet: 11 797 MHz
Polarizace: Horizontální
FEC: 3/4
Symbolová rychlost: 29 500 kS/s
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: On
Pozice ve FastScan 108


Programy jsou vysílány v kompresním formátu MPEG-4, pro jejich příjem je tedy potřeba HD satelitní přijímač (nejlépe s certifikátem Skylink READY).


PR M7 Group S.A., Marek Němec, Head of Client Services, Webershandwick

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26019/volne-vysilani-programu-golf-channel/