Marcel Mareš novým Country Managerem pro Českou republiku a Slovensko
Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 13.05.2018
Novým Country Managerem AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI CNE) pro Českou republiku a Slovensko se od pondělí 14. května 2018 stává Marcel Mareš. V této pozici bude zastřešovat obchod a řízení činností společnosti v regionu. Jeho hlavní prioritou bude rozvoj obchodních příležitostí a zvýšení profitability společnosti, která v regionu nabízí celkem 15 tematicky zaměřených televizních stanic. Marcel Mareš bude součástí týmu Balázse Hájose, VP of Affiliate Sales.


“Jsme rádi, že Marcel Mareš přichází do společnosti AMC Networks International – Central and Northern Europe, a že zde zúročí své bohaté zkušenosti z mediálního odvětví. Jeho strategické uvažování bude pro další směřování společnosti klíčové,“ říká Balázs Hájos.

Marcel Mareš je expertem s dvacetiletou praxí v mediálním prostředí a v FMCG sektoru. V Discovery Communications – CEEMEA zastával pět let pozici manažera pro obchod, distribuci a business development. V této pozici dosáhl plné distribuce portfolia televizních stanic, které společnost nabízela v České republice a na Slovensku. Předtím působil v oblasti FMCG v řadě mezinárodních společností jako je Duracell International, Energizer nebo Philips. V posledně jmenované společnosti na pozici Country manažera udělal z české a slovenské pobočky nejrychleji rostoucí divizi v regionu.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR Manager, AMCNI CNE

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26021/marcel-mares-novym-country-managerem-pro-ceskou-republiku-a-slovensko/