Viacom a O2 přináší českým divákům ještě více obsahu na míru - Nick JR a další kanály jsou dostupné pro odběratele O2
Autor: O2 TV , e-mail: info@fleishman.com Přidané: 14.05.2018

Viacom International Media Networks CEEI (VIMN CEEI) a O2 Czech Republic rozšířili své partnerství na českém trhu placených TV služeb. V rámci dohody je lokalizovaná verze Nick Jr CZ nyní k dispozici pro 100 tisíc O2 předplatitelů.


Českou verzi Nick Jr je také možné sledovat na cestách a na jakémkoli zařízení, a to i mimo oblast kabelových služeb O2. Nick Jr bude dostupný na všech platformách, na které jsou zákazníci O2 zvyklí, tedy včetně služeb formátu OTT a TV Everywhere.

Rozšířené partnerství zahrnuje také více než 50 epizod dětského obsahu vybraného z nejpopulárnějších Nickelodeon a Nick Jr seriálů, které jsou nyní k dispozici pro předplatitele prostřednictvím O2 služeb na vyžádání.

Předplatitelé O2 platformy budou i nadále přijímat kanály Nickelodeon a MTV, MTV Rocks, MTV Dance, MTV Hits, VH1 European a VH1 Classic.

Gábor Harsányi, viceprezident pro řízení distribuce obsahu, VIMN CEEI řekl: "Těší nás posilování našeho partnerství s O2. Naše rozšířená spolupráce nám umožňuje přinést více obsahu na míru potřebám českých diváků, kteří si mohou program vychutnat přesně tak, jak si přejí. Jsme rádi, že přispíváme k rostoucím projektům společnosti O2. Projekty OTT a VOD zpřístupňují populární obsah snadno a široce divákům v různých situacích."

Nejnovější informace o programu stanice Prima Comedy Central a oblíbených komediálních seriálech sledujte na Facebooku www.facebook.cz/comedycentralcz nebo na www.primacomedycentral.cz.


O společnosti Viacom International Media Networks

Vysílání stanic společnosti Viacom International Media Networks je dostupné ve 40 jazycích a 700 milionech domácností ve 169 zemích. V regionu střední a východní Evropy je společnost přítomná prostřednictvím televizních značek jako Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr., MTV a Paramount, které vysílají lokalizovaný prémiový obsah své mezinárodní původní tvorby a také původní lokální produkci.


Michaela Šťastná, Account Executive | Consumer & Technology, FleishmanHillard

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26026/viacom-a-o2-prinasi-ceskym-divakum-jeste-vice-obsahu-na-miru-nick-jr-a-dalsi-kanaly-jsou-dostupne-pro-odberatele-o2/