Zpravodajský portál TN.cz oslavil 10. narozeniny
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 15.05.2018
Zpravodajský internetový portál TN.cz, který patří do online portfolia skupiny TV Nova, oslavil desáté narozeniny. Je to už 10 let, co svým čtenářům přináší nejaktuálnější zpravodajství z domova i ze světa. Za tu dobu si téměř miliarda návštěvníků zobrazila celkem 3,5 miliardy stránek.


Celkem na nich návštěvníci strávili 6 tisíc let a TN.cz pro ně připravilo přes 200 tisíc článků, přes 190 tisíc videí, více než 540 tisíc obrázků v téměř 12 tisících galeriích.

„Naším cílem je na internetovém portálu TN.cz nabízet co nejaktuálnější zpravodajství, ke kterému se čtenáři dostanou kdykoliv a odkudkoliv. Proto jsme pro ně v roce 2016 spustili také mobilní aplikaci TN.cz a neustále pracujeme na novinkách a atraktivních speciálech,“ říká Vladimír Rosol, vedoucí redakce TN.cz.

„V rámci našeho online portfolia klademe velký důraz na videoobsah a nejen na tom u TN.cz intenzivně spolupracujeme s redakcí Televizních novin,“ dodává Monika Jančová, vedoucí online projektů TV Nova.

Portál TN.cz nabízí několik stálých rubrik, kde na čtenáře čekají aktuální domácí i zahraniční informace a zajímavosti. Dále zde čtenáři najdou například magazín autoTN.cz, sportovní rubriku včetně výsledkového servisu hlavních sportů, počasí a mnoho dalšího. Pravidelně se připravují také různé tematické nebo sezónní speciály.

V dubnu 2016 byla spuštěna mobilní aplikace TN.cz, která od té doby zaznamenala cca 287 tisíc stažení.


Jana Ondrejechová, Tisková mluvčí, TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26030/zpravodajsky-portal-tn-cz-oslavil-10-narozeniny/