E! Živě z červeného koberce: Královská svatba
Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 17.05.2018
Televizní stanice E! přináší přímý přenos ze svatebního dne britského prince Harryho a jeho nastávající manželky Megan Markle. V sobotu 19. května od 11 do 16 hodin budete moci v pořadu E! Živě z červeného koberce: Královská svatba sledovat vzrušující událost, ve které se spojí Hollywood s monarchií.


Naši reportéři E! přinesou to nejlepší, co se bude během svatebního dne na hradu Windsor konat, a zaměří se zejména na přítomné svatební hosty, mezi kterými nebudou chybět například manželé Beckhamovi, Rihanna, Serena Williams nebo Ed Sheeran.


E! Živě z červeného koberce: Královská svatba - přímý přenos 19. května od 11.00 hodin


O televizním kanále E! v České republice a na Slovensku

Televizní program E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a v ČR je dostupný v nabídkách T-mobile TV, satelitní televize Skylink, dále pak Dragon Internet, NejTV a Poda. Na Slovensku je v nabídkách Orange, Satro, Skylink, Slovanet či Tesmedia.


O NBCUniversal International Networks

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 165 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii a Style Networks v Austrálii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

NBCUniversal International Networks je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia, světově známé zábavné parky i řadu úspěšných internetových společností. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Veronika Tamchynová a Martina Zvířecí, TV Consulting – zastoupení televizních kanálů E! Entertainment ČR a SR

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26033/e-zive-z-cerveneho-koberce-kralovska-svatba/