Telekom predstavil novú videopožičovňu Magio Kino
Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 18.05.2018

Telekom predstavil novú videopožičovňu so stovkami filmov, kvalitnými seriálmi a neobmedzeným sledovaním obsahu. Prechod z platby za jednotlivé tituly na mesačné predplatné; dva balíky v ponuke; 10 filmov pre všetkých každý mesiac zadarmo.


Telekom predstavil úplne novú videopožičovňu Magio Kino. Okrem nového obsahu sa úplne zmení spôsob spoplatnenia. Kým aktuálne si zákazník platí za každý titul samostatne 1,8 až 2,8 eura, po novom si zaplatí len mesačný poplatok, ktorý mu umožní neobmedzené sledovanie filmov a seriálov. K časti obsahu budú mať prístup všetci zákazníci IPTV bezplatne.


Kvalitné filmy, dokumenty, obsah pre deti aj dospelých

Základom ponuky Magio Kino sú plne lokalizované tituly svetovej a domácej kinematografie, už pri štarte budú dostupné napríklad nasledovné snímky:

Oscarové filmy: 12 rokov otrokom, Vlk z Wall Street, Fighter, Jackie, Kráľová reč, Milionár z chatrče, Million Dollar Baby, ...

Zahraničné hity: Atlas mrakov, Divergencia, Expendables 2+3, Hriešny tanec, Jackie Brown, John Wick, Paddington, Podfukári, Trainspotting, ...

SK / CZ: Bathory, Cuky Luky film, Hodinový manžel, Jak básnici přicházejí o iluze, Lepšie je byť bohatý a zdravý..., Líbaš jako Bůh/Líbaš jako Ďábel, Nejasná zpráva o konci světa, Román pro muže, Rytmus: sídliskový sen, Učiteľka, Únos, ...


Vo videotéke budú dostupné aj vlastné tituly Ťuki TV, či obsah od partnerov AXN Now a Viasat:

Viasat (Viasat Explore, History, Nature a Epic Drama), kde diváci nájdu napríklad série Neviestky, Borgiovci, Pán Selfridge a iné.

AXN Now, ktorý ponúkne predovšetkým novšie seriály ako Carter, 12 Opíc, Posadnutý pomstou a ďalšie.
Najmladších divákov okrem rozprávok zaradených v balíčkoch potešia aj tituly z vlastnej tvorby Telekomu vysielané na Ťuki TV: (Ne)poslušník, Výbuch a Ťukiho dobrodružstvá.

Tituly v ponuke sa budú obmieňať pravidelne každý mesiac s ohľadom na vyváženosť žánrov.


Dva balíky v ponuke

Zákazníci si po novom budú môcť vybrať z dvoch balíkov:

Magio Kino M s výberom zo 300 titulov, plus obsahom AXN Now, Viasat, Epic Drama a obsahom Telekomu za 3,99 eura mesačne.

Magio Kino L s výberom z 500 titulov, plus obsahom AXN Now, Viasat, Epic Drama a obsahom Telekomu za 3,99 eura mesačne.


Aj bezplatne

Vynovené Magio Kino ponúkne zaujímavý obsah pre všetkých zákazníkov Magio IPTV vrátane tých, ktorí si nezvolia ani jeden z dostupných balíkov.

Každý mesiac totiž vo videotéke nájdu 10 titulov, ktoré si budú môcť pozrieť zadarmo.


O spoločnosti Slovak Telekom

Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka pod značkou Telekom jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy.

Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom Europe B.V. s 100% podielom akcií.


Peter Gálik, Sr. špecialista komunikácie, Slovak Telekom

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26037/telekom-predstavil-novu-videopozicovnu-magio-kino/