Královská svatba živě na televizi Nova!
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 18.05.2018

Už v sobotu dojde k nejsledovanější svatbě letošního roku. Britský princ Harry, člen královské rodiny, si vezme svoji snoubenku Meghan Markl. Televize Nova k této velkolepé události přinese svým divákům kompletní informace včetně řady zajímavostí.


Už ve 12:00 budou mít diváci možnost sledovat speciál pořadu Volejte Novu, kde budou informováni o následujícím živém televizním přenosu z královské svatby a budou seznámeni se zákulisím příprav přenosu v Anglii i v televizi Nova.

Po Volejte Novu se plynule přesuneme do živého vysílání pořadu Královská svatba, který moderuje Lucie Borhyová a Rey Koranteng. „Ve vysílání diváci uvidí například 3D grafiku hradu Windsor, kde svatba proběhne. Pomocí modelu ukážeme, co se bude v jednotlivých částech královského komplexu odehrávat,“ říká ředitel sekce zpravodajství a publicistiky Kamil Houska.

Dále přivítáme řadu hostů a živě se budou hlásit i redaktoři televize Nova přímo z Anglie. „Vrcholem celého programu pak bude živý přenos samotného obřadu a diváci budou svědky slavnostního okamžiku, kdy si nastávající novomanželé řeknou své ano,“ prozradil šéf projektu Michal Kratochvíl.

Královská svatba už v sobotu na televizi Nova!


Vojtěch Boháček, Koordinátor PR, TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26038/kralovska-svatba-zive-na-televizi-nova/