Silvestr na HBO – plno zábavy a velké překvapení
Autor: PR Press 2Media/HBO , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 12.11.2007
Na HBO se budou diváci během večera posledního dne roku určitě bavit: připraveni jsou Piráti z Karibiku 2, Na stojáka special, koncert Madonny z turné Confession Tour a novoroční překvapení (prozradíme, že se bude jednat o český film, na němž se HBO podílela a zatím nebyl v TV uveden).


PIRÁTI Z KARIBIKU: TRUHLA MRTVÉHO MUŽE

Na divácký úspěch akční dobrodružné komedie Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly navazuje druhé pokračování, vyprávějící o dalších osudech šarmantního pirátského kapitána Jacka Sparrowa, půvabné guvernérovy dcery Elizabeth a jejího statečného ženicha Willa Turnera. Nejen oni tři hledají truhlu ukrývající tlukoucí srdce nestvůrného kapitána korábu Bludný Holanďan Davyho Jonese. Sparrowovi hrozí, že bude muset sloužit v jeho přízračné posádce, a aby se zachránil, nabídne mu místo sebe Willa. Kvůli intrikám lorda Becketta z Východoindické společnosti totiž sešlo z Willovy svatby s Elizabeth. Dívka je uvězněna, ale podaří se jí uprchnout a vydá se hledat své přátele. Jackovi, jehož zajali lidožrouti, hrozí smrt, v ohrožení je i Will a ve hře jsou zájmy mnoha dalších aktérů příběhu...

Vedle neodolatelného Johnnyho Deppa v roli kapitána Sparrowa, půvabné Keiry Knightleyové a sympatického Orlanda Blooma coby osudem zkoušené milenecké dvojice uvidíme v nových rolích Stellana Skarsgarda (Štrupl Bill), Jacka Davenporta (Norrington), Billa Nighyho (Davy Jones) či Naomie Harrisovou (vědma Tia Dalma).

Vysílání: pondělí 31. prosince v 17:30 hod.


NA STOJÁKA SPECIÁL

Máte-li dost bezduché české televizní zábavy a silvestrovských estrád, je tady pro vás, vaši rodinu a přátele jedna skvělá varianta. Výběr těch nejlepších scének populární stand-up comedy Na stojáka, jak vyšel na prvním DVD Na stojáka Volume 1. Ve 23 scénkách uvidíte mj. Tomáše Hanáka, Marka Daniela, Tomáše Matonohu, Ester Kočičkovou, Roberta Nebřenského, Lukáše Pavláska, Lenku Vychodilovou nebo Lumíra Tučka, který stand up comedy v posledních měsících moderuje.

Vysílání: pondělí 31. prosince ve 20:30 hod.


MADONNA: KONCERT CONFESSION TOUR

Veleúspěšné celosvětové turné popové královny Madonny, se kterým vyprodávala loňský rok haly po celém světě, se dostalo i k nám do Prahy. Ovšem ti, kdo se do Sazka Areny nedostali či si nepořídili DVD se záznamem koncertu, zatím neměli v českých televizích možnost celý koncert vidět. Všem fandům vychází vstříc HBO a záznam nabízí jako velkolepé rozloučení se starým rokem přímo o silvestrovské noci. Připravte si šampaňské, udělejte si před televizí pořádný prostor – a protancujte se s Madonnou až do nového roku.

Vysílání: pondělí 31. prosince ve 22:00 hod.


SILVESTROVSKÉ FILMOVÉ PŘEKVAPENÍ

Každým rokem nás HBO na Silvestra nechává napjaté, jelikož dopředu nezveřejňuje, co že bude po půlnoci na Nový rok vysílat. Můžete se ale spolehnout, že pokud vydržíte, budete odměněni vytříbenou filmovou lahůdkou z českých luhů a hájů.

Vysílání: úterý 01. ledna v 00:05 hod.


Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.


Naďa Machková a Pavlína Fechterová, 2media.cz, s.r.o., Mediální servis HBO


Doplnění redakce satCentrum:

Placený filmový kanál HBO vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct, DIGI TV a CS Link na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně, Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně a Astra 1E na pozici 23,5 stupňů východně. Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech třech dabovaných kanálů - HBO, HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2606/silvestr-na-hbo-plno-zabavy-a-velke-prekvapeni/