French Open na Eurosportu
Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 26.05.2018
V neděli 27. května začne na Eurosportu rozsáhlé vysílání 117. ročníku největšího antukového turnaje světa French Open. Diváci se – podobně jako v minulých letech – mohou každý den turnaje těšit na až 20 hodin živého vysílání na obou programech Eurosportu, navíc množství hodin záznamů ve večerních, nočních a ranních hodinách.


Vysílání Eurosportu bude v prvním týdnu turnaje denně začínat v 11:00 a končit ve 21:00. Eurosport tedy představí French Open ve velkorysé nabídce. Do světa French Open zavede diváky i populární magazín Game, Schett and Mats. Slavný švédský tenista Mats Wilander (společně s kolegyní Barbarou Schettovou) pozve k rozhovorům všechny tenisové hvězdy a představí své analýzy jednotlivých zápasů stejně jako v minulých letech. Jeho hostem bude mj. i bývalá světová jednička John McEnroe, další významný člen týmu Eurosportu.

Eurosport tedy i v roce 2018 nabídne od konce května bezkonkurenční pokrytí druhého grandslamu roku. Eurosport bude navíc 24. května vysílat i losování Roland Garros, kterým provede diváky komentátor Karel Janů. A již od pondělí 21. května vysílá Eurosport kvalifikaci French Open. Na svém internetovém přehrávači Eurosport Player nabídne Eurosport kompletní program French Open ze všech kurtů, každý divák tak může sledovat své oblíbené hráče od prvního kola turnaje.

French Open budou na obou programech Eurosportu komentovat Radek Barkman, Karel Janů, Michal Maťašovský, Petr Nejedlý, Ivan Petr, Tomáš Petr, Michal Šíma, Michal Škorpil, Jiří Svatoš a Richard Vokurka.


Nenechte si ujít:

neděle 27. května – startuje 1. kolo turnaje
sobota 9. června – finále dvouhry žen
sobota 9. června – finále čtyřhry mužů
neděle 10. června – finále čtyřhry žen
neděle 10. června – finále dvouhry mužů


O Eurosportu

Eurosport je evropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí. Eurosport je Domovem olympijských her v Evropě a přinesl olympijské hry v Pchjongčchangu 2018 rekordnímu počtu diváků. Eurosport je domovem cyklistiky, tenisových grandslamů a zimních sportů. Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport News mají 242 milionů kumulativních předplatitelů na 75 trzích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů s průměrem 42 milionů unikátních uživatelů měsíčně a společně s Eurosport app (dostupné iOS a Android) jediný způsob, jak sledovat Eurosport kdykoli online na mobilních zařízeních. Eurosport Events se specializuje na management a podporu mezinárodních sportovních akcí. Více informací na corporate.eurosport.com.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ; foto: Getty Images

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26061/french-open-na-eurosportu/