V.I.P. vraždy - Iva Kubelková vrací úder
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 29.05.2018
Jak mohli diváci vidět v minulém díle napínavého detektivního seriálu TV Prima V.I.P. vraždy, nechala Soňa Norisová alias spisovatelka Klaudie ve svých fantaziích nelítostně zastřelit krásku Ivu Kubelkovou. V minulém díle se ale jejich role obrátili a v další Klaudiině fantazii zastřelila Soňu naopak Iva. Že šlo o scénu nejen dramatickou, ale zároveň sršící šarmem obou protagonistek, nemohlo být ovšem od samého začátku nejmenších pochyb.


Natáčelo se ve starých továrních halách v pražských Modřanech. Zde byl vybudován ateliér, kde architekt postavil policejní vyšetřovny, chodby, kanceláře a další prostory. Celý komplex se paradoxně nachází na místě, kde byste hledali spíš zločince než detektivy – mezi polorozpadlými budovami, opuštěnými kolejemi a hustými keři.

A jak se zde protagonistům oblíbeného seriálu natáčelo? „Musím říct, že to pro mě bylo dost nepříjemné. Byla tam strašná zima, prach a v té kleci se vůbec nedalo hýbat! Iva Kubelková na mě dokonce míří zbraní. Byl to dost nepříjemný pocit, i když víte, že to je jen jako. Ale na obrazovce to bude určitě vypadat dobře a napínavě!“ přiznává nepříliš příjemné zážitky Soňa Norisová, nicméně současně nepochybuje o skvělém výsledku natáčení.

K jeho úspěchu bezesporu přispějí i Iva Kubelková, která s Jiřím Dvořákem po boku zazáří ve velmi elegantní róbě a výměnu rolí si oproti minulému dílu tentokrát více než užila.


Josef Ducký, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26070/v-i-p-vrazdy-iva-kubelkova-vraci-uder/