FLIX TV chce být blíž svým klientům
Autor: FLIX TV , e-mail: info@flixtv.cz Přidané: 29.05.2018
Nyní klienti FLIX TV mohou získat zdarma kompletní přehled o svých službách kdykoliv, 24 hodin, z jakéhokoliv místa. Všem aktivním klientům FLIX TV je k dispozici Zákaznická zóna. Klienti zde najdou řadu užitečných dokumentů a informací, Zákaznická zóna přináší mnoho výhod. Zajímavé jsou i slevy, které mohou noví klienti na služby získat.


FLIX TV se nyní zaměřila na zlepšení komunikace s klienty. Zákaznická zóna je dostupná pro všechny aktivní klienty FLIX TV přímo z webu www.flixtv.cz, respektive www.flixtv.sk. Přihlašovací údaje získává každý klient automaticky, při sjednání služby. Zákaznická zóna je zdarma a přináší řadu výhod, jmenujme např. historii plateb, pravidelná vyúčtování, přehled o splatnosti služby, nebo jednoduchou aktualizaci služeb. Zákazníci si mohou dobít kredit ve své Zákaznické zóně zasláním libovolné částky pod svým variabilním symbolem. Vyhnou se tak nečekanému odpojení služeb z důvodu např. zpoždění pravidelné platby.

Pro nové klienty zůstávající zachovány všechny akční nabídky, včetně 20% slevy při roční platbě. Tato nabídka je nyní rozšířena i na půlroční platby, jako časově omezená akce. Při využití této nabídky lze získat v prvních 3 měsících až 60% slevu! Výhodou zůstává standardní instalace a vybavení zdarma.

FLIX TV v současné době nabízí přes 100 programů, z toho 44 v HD kvalitě v Čechách, respektive 45 HD programů na Slovensku.


O FLIX TV:

FLIX TV je soukromý poskytovatel služeb satelitní televize, který vstoupil na český trh v březnu, r. 2016. FLIX TV nabízí lehce pochopitelné, pestré kombinace zábavných TV kanálů všech žánrů s chytrým výběrem, který myslí na každého člena rodiny. Seznam FLIX TV kanálů byl pečlivě vytvořen tak, aby poskytl každému členu rodiny několik možností, od každodenních zpráv, filmů a sportovních kanálů až po nejroztomilejší kanály pro děti. Služby FLIX TV jsou aktuálně dostupné v České republice a na Slovensku.


Ing. Klára Obořilová, marketing and content manager, FLIX TV, 29. 5. 2018

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26071/flix-tv-chce-byt-bliz-svym-klientum/