Televízia Magio preraďuje Cartoon Network do balíka Hudobných a detských programov
Autor: IFC Media TV , e-mail: info@ifcmedia.sk Přidané: 01.06.2018
Detský program Cartoon Network je súčasťou skupiny Time Warner. Cieľovou skupinou je detský divák vo veku od 6 do 12 rokov. Celkovo je k dispozícii v 19 jazykoch v 70 krajinách sveta. Stanica patrí v Českej a Slovenskej republike do portfólia programov spoločnosti IFC MEDIA.


Dobrá správa pre detského diváka televízie Magio je, že od dnes je program u operátora Slovak Telekom preradený z balíka XL do voliteľného balíka “Hudobný a detský”. Takto sa program Cartoon Network stave dostupnejší pre väčší okruh záujemcov.

V českom jazyku začala detská stanica Cartoon Network vysielať 20. septembra minulého roku. Televízia, ktorá vysiela animované programy 24 hodín denne, ponúka seriály z minulosti ako napríklad Ben 10 či Raketové holky. Medzi obľúbené programy patrí Dexterova laboratoř. Z nových programov si svojho diváka už našli Zataženo, občas trakaře alebo OK K.O.!. Na našom území je stanica Cartoon Network dostupná stále aj v anglickom jazyku, vysiela v SD ale aj HD kvalite.


O IFC MEDIA:

Spoločnosť zastupuje športové kanály Arena Sport 1 a 2, Auto motor a šport, Fight Network a GINX ESPORTS, z detských a lifestylových programov Cartoon Network Czech, Boomerang, Deluxe Music, spravodajské TA3, Euronews, CNN, programy pre dospelých radu Dorcel, z filmových CS Film, CS MINI, Horor film, z portfólia dokumentárnych programov je to Travelxp HD, Travelxp 4K a WAR – svět válek.


Petra Szabová, IFC MEDIA, 1. 6. 2018

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26079/televizia-magio-preraduje-cartoon-network-do-balika-hudobnych-a-detskych-programov/