Prima Comedy Central je nyní dostupná v HD kvalitě
Autor: Prima Comedy Central/FleishmanHillard , e-mail: info@fleishman.com Přidané: 07.06.2018
Od 6. 6. 2018 mohou diváci sledovat seriálové hity, jakými jsou Comedy Club, Městečko South Park, Jak jsem poznal vaší matku nebo Archer také v HD kvalitě. Seriálový kanál Prima Comedy Central je nyní v České republice dostupný ve vysokém rozlišení v síti DVB-T2 a kabelové síti UPC.


Provozovatel kanálu Viacom International Media Networks v současné době jedná s dalšími poskytovateli služeb televizního vysílání o rozšíření HD vysílání. Paralelně s tím zůstává nadále k dispozici i standartní verze vysílání.

"Přijetí nové technologie DVB-T2 v České republice nám umožnilo zahájit vysílání Prima Comedy Central také v HD. To že k tomuto kroku dojde, jsme předpokládali už od prosince 2015, kdy jsme zahajovali vysílání Prima Comedy Central. Našim divákům chceme přinášet co nejvyšší kvalitu vysílaných pořadů jak po obsahové, tak po vizuální stránce," řekl Zoltán Kabai, regionální programový ředitel Comedy Central.

HD verze Prima Comedy Central je k dispozici od dnešního dne na přechodovém DVB-T2 multiplexu 13 u operátora Digital Broadcasting. Tento signál je k dispozici také pro poskytovatele kabelových televizních služeb v celé zemi. Zákazníci společnosti UPC už přístup k této verzi mají. Společnost Viacom vyjednává s dalšími významnými poskytovateli o šíření kanálu v HD kvalitě.

Vysílání v SD kvalitě je nadále divákům k dispozici u všech hlavních kabelových i satelitních poskytovatelů na Multiplexu 4.

Nejnovější informace o programu stanice Prima Comedy Central a oblíbených komediálních seriálech sledujte na Facebooku www.facebook.cz/comedycentralcz nebo na www.primacomedycentral.cz.


O společnosti Viacom International Media Networks

Vysílání stanic společnosti Viacom International Media Networks je dostupné ve 40 jazycích a 700 milionech domácností ve 169 zemích. V regionu střední a východní Evropy je společnost přítomná prostřednictvím televizních značek jako Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr., MTV a Paramount, které vysílají lokalizovaný prémiový obsah své mezinárodní původní tvorby a také původní lokální produkci.


Michaela Šťastná, Account Executive | Consumer & Technology, FleishmanHillard

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26098/prima-comedy-central-je-nyni-dostupna-v-hd-kvalite/