UPC ČR hlásí rekord: má přes milion účastníků svých služeb
Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: info@upc.cz Přidané: 14.11.2007

Praha 14.11.2007. Společnost UPC Česká republika, a. s. oznamuje, že celkový počet účastníků odebírajících její televizní, internetové a hlasové služby přesáhl v minulých dnech milion a nadále roste.


„Tento úspěch je pro UPC skutečným mezníkem, který byl dosažen nejen díky dlouhodobé obchodní a akviziční strategii, ale především díky tomu, že námi nabízené služby jsou vysoce technicky kvalitní a cenově atraktivní,“ říká Václav Bartoň, generální ředitel společnosti a dodává: „více než milion uzavřených smluv svědčí o tom, že české domácnosti si stále více uvědomují výhody moderní komunikace a zábavy po moderní kabelové širokopásmové síti a považují je za standardní součást svého života. Vědí také, že to je právě naše společnost, která stojí na čele technických inovací a která dokáže nastupující, někdy komplikovaný digitální svět zjednodušit a přiblížit skutečně každému. Chtějí li digitální televizní příjem, nejvýkonnější a cenově nejzajímavější internet a pohodové telefonování, pak se obrací právě na nás.“

Společnost UPC ČR, která vstoupila na český trh v roce 1993, v současné době nabízí analogovou kabelovou televizi, digitální kabelovou televizi, satelitní digitální televizi UPC Direct, vysokorychlostní internet a telefonní službu.

Analogová kabelová televize UPC zahrnuje až 45 televizních kanálů, digitální kabelová televize 68 televizních kanálů a digitální satelitní televize UPC Direct pak až 150 televizních kanálů. Jde o atraktivní televizní programy všech žánrů, které často nejsou jinak dostupné na trhu. Uživatelů televizních služeb UPC se nijak nedotýká současný přechod pozemního analogového vysílání na digitální – vše zabezpečuje společnost.

Vysokorychlostní internet UPC, který zahrnuje sedm cenově a rychlostně rozlišených nabídek, je dlouhodobě hodnocen jako nejoblíbenější na trhu.Mezi jeho přednosti patří především stálé připojení 24 hodin denně za pevně stanovenou částku, kompletní instalace, kterou provádí vyškolený technik, výhodný poměr technická kvalita/výkon/cena, bezlimitní přenos dat, modem propůjčený zdarma, zázemí technické podpory a žádné další nutné náklady, např. poplatky za pevnou telefonní linku.

Služba UPC telefon pak mimo jiné nabízí neomezené volání zdarma mimo špičku, neomezené volání zdarma v síti UPC, jednotnou cenu volání do mobilních sítí, výrazně nižší paušál za telefon než u dominantního národního provozovatele a profesionální instalaci.

Největší zájem společnost aktuálně zaznamenává o digitální kabelovou televizi a telefonní službu free time.


František Malina, ředitel PR a tiskový mluvčí UPC



O UPC:

UPC Česká republika, a.s. je největším českým poskytovatelem televizních služeb a vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1 .269.300 domácností,domácností v 370 lokalitách ČR. Služby UPC podle údajů k 31.10. 2007 aktivně využívá 959 100 zákazníků. Z toho si televizní služby předplácí celkem 686 900 domácností zákazníků, vysokorychlostní internet 230 700 zákazníků a telefonní služby přes 69 100 zákazníků.UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB).


O UPC Broadband:

UPC Broadband je evropská divize společnosti Liberty Global, Inc. vedoucího světového mezinárodního provozovatele kabelové televize. UPC nabízí televizní internetové a hlasové služby přibližně 10 miliónům zákazníkům v 10 evropských zemích. Vizí společnosti je zpřístupnit úžasný, někdy však komplikovaný digitální svět každému. UPC zaměstnává v Evropě na 15,000 pracovníků usilujícíh o to, aby vnášeli jednoduchý a osobnostní přístup do všeho, co dělají.


O Liberty Global:

Liberty Global je přední mezinárodní společností provozující služby prostřednictvím kabelových sítí včetně pokročilých obrazových a hlasových služeb a přístupu k internetu, čímž zpřístupňuje svým zákazníkům svět informací, komunikace a zábavy. K 31. 10. 2007 provozovala Liberty Global nejmodernější širokopásmové komunikační sítě, které sloužily přibližně 16 milionům zákazníků v 17 zemích především v Evropě, Japonsku, Chile a Austrálii. Aktivity Liberty Global také zahrnují významné mediální a programové činnosti, jako je Jupiter TV v Japonsku a chellomedia v Evropě.


PR Press UPC ČR, a.s., 14. 11. 2007

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2610/upc-cr-hlasi-rekord-ma-pres-milion-ucastniku-svych-sluzeb/