Volné vysílání programu Golf Channel
Autor: M7/Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 14.06.2018
Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o volném vysílání programu Golf Channel. Od čtvrtka, 14. 6. do neděle, 17. 6. 2018 se mohou zákazníci Skylinku těšit na volné vysílání sportovního programu Golf Channel, který přináší přímé přenosy i záznamy golfových turnajů, ale také instruktáže a zajímavosti z oblasti golfu.


Dlouho očekávaný U.S. Open je tu! 118. ročník slavného turnaje hostí linksové hřiště Shinnecock Hills a na hráče čeká opravdu složitá zkouška jejich fyzických i psychických sil. Ve startovním poli nebudou chybět esa jako Dustin Johnson, Justin Thomas, Rory McIlroy nebo Phil Mickelson. Počítat se jistě musí i se 14násobným Major šampionem Tigerem Woodsem, který si brousí zuby na jubilejní 80. titul z PGA Tour.

Exklusivně na Golf Channel sledujte zápolení nejlepších světových golfistů v boji o jednu z nejprestižnějších trofejí, kterou lze v golfu získat.


Technické parametry pro naladění Golf Channel:

Satelit: Astra 23,5°E
Kmitočet: 11 797 MHz
Polarizace: Horizontální
FEC: 3/4
Symbolová rychlost: 29 500 kS/s
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: On
Pozice ve FastScan 108

Program je vysílán v kompresním formátu MPEG-4, pro jeho příjem je tedy potřeba HD satelitní přijímač (nejlépe s certifikátem Skylink READY).


PR M7 Group S.A. a Marek Němec, Head of Client Services, Webershandwick

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26120/volne-vysilani-programu-golf-channel/