Kuki na léto zdarma k nákupu mobilních zařízení na Mall.cz
Autor: Kuki/4pr , e-mail: info@4pr.cz Přidané: 15.06.2018
Před prázdninami připravila internetová televize Kuki a internetový prodejce Mall.cz nákupní tip. Zákazníci, kteří v průběhu června zakoupí na Mall.cz vybraný telefon, notebook nebo tablet, získávají přístup ke sledování televize Kuki zdarma na dva měsíce. Během prázdnin a dovolené tak mohou službu vyzkoušet a sledovat oblíbené pořady odkudkoliv a v době, kterou si sami určí. IPTV služba Kuki nabízí v rámci akce 60 televizních programů.


“V průběhu letních měsíců si lidé televizní služby tolik nekupují, a proto jim chceme nabídnout Kuki na dovolenou zdarma. Připojení ke službě je snadné a divák ji může vyzkoušet na chatě nebo v zahraničí,” říká za Kuki Vladimír Tovarňák.

“Zákazníci, kteří u nás zakoupí vybraná mobilní zařízení, získají přístupový kód ke sledování Kuki po dobu 60 dní zdarma. Akce platí do 24. června nebo do vyprodání zásob,” říká Mia Smatanová, Head of Vendor Marketing v Mall Group.

Majitelé nového telefonu, tabletu nebo notebooku získají sledování desítek stanic, zpětné přehrávání, ale i HD obraz. Ceny za službu Kuki, která je nyní s nákupem na Mall.cz na 60 dní zdarma, se pohybují od 100 Kč do 400 Kč měsíčně.


Kuki

Internetová televize Kuki byla spuštěna v roce 2014 a je společným projektem firem SMART Comp a.s., která působí na trhu pod značkou netbox a firmy Planet A a.s., která působí pod značkou AIM. V nabídce má přes 130 televizních kanálů s možnostmi zpětného přehrávání a dalšími chytrými funkcemi. Službu využívá více než 80 tisíc zákazníků a dalších 150 partnerských operátorů po celé republice. Kuki je součástí každé chytré televize Samsung s operačním systémem TIZEN a je k dispozici jako aplikace pro zařízení se systémem Android TV (např. televize Sony, Panasonic nebo herní konzole Nvidia Shield). Ceny za službu Kuki se pohybují od 200 Kč do 400 Kč měsíčně.


Lucie Vurbsová, PR manažerka, 4pr.cz

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26123/kuki-na-leto-zdarma-k-nakupu-mobilnich-zarizeni-na-mall-cz/