Spektrum Home nabídne divákům lokální verzi - televizní stanice pro kutily získává specializovaný feed pro Českou republiku a Slovensko
Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 19.06.2018
Televizní stanice Spektrum Home od pondělí 18. června získává svůj vlastní specializovaný feed pro český a slovenský trh. Díky tomu si budou moci diváci užít plně lokalizovanou stanici bez reklamních předělů a infografik v cizím jazyce. Stanice Spektrum Home patří společnosti AMC Networks International – Central and Northern Europe, která nabízí široké portfolio tematicky zaměřených televizních stanic.


Nový feed pro Českou republiku a Slovensko nahrazuje ten dosavadní, který od spuštění stanice v roce 2005 pokrýval více zemí. Od 18. června bude nově českým a slovenským divákům stanice moci nabídnout plně lokalizované pořady v českém jazyce s menším počtem přestávek mezi pořady.

Stanice Spektrum Home vysílá populární pořady pro domácí kutily. Zaměřuje se na bydlení, dům a zahradu a je cílena na ty, kteří hledají inspiraci, konkrétní rady a doporučení odborníků jak provést úpravy na svém domově vlastníma rukama.

V letních měsících nabídne Spektrum Home řadu nových pořadů, přičemž tím nejočekávanějším jsou Zahrady bájného východu. Nadšenci do kutilství se též mohou těšit na populární sérii Velkolepé plány. Na podzim stanice zavede diváky díky pořadu Rodinná farma na horskou farmu ve Walesu, kde se s nástrahami života na farmě utkají tři nezkušené rodiny.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26134/spektrum-home-nabidne-divakum-lokalni-verzi-televizni-stanice-pro-kutily-ziskava-specializovany-feed-pro-ceskou-republiku-a-slovensko/