Nova Cinema – vyberte si
Autor: Redakce/TV Nova , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 19.11.2007

Televize Nova dnes v Praze na tiskové konferenci představila svou novou televizní stanici, která zahájí vysílání 1. prosince 2007 přes satelit a v kabelových sítích.


Generální ředitel Petr Dvořák televizi přiblížil takto:

„První prosincový den letošního roku se otevírá nová kapitola v historii TV Nova. Tento den začne vysílat nový filmový kanál Nova Cinema, další samostatný program z rodiny Nova. Jeho spuštěním se naplní naše plány na otevření „televizního domu“, jehož obsahem se kromě Novy Cinemy a již existující Galaxie Sport stane do budoucna několik dalších tématických programů. S několikatýdenním předstihem tak našim divákům přinášíme vánoční dárek v podobě kombinovaného filmového, seriálového a dokumentárního kanálu.

Pokud se rádi vracíte k oblíbeným seriálům nebo máte někdy chuť podívat se na film ve chvíli, kdy vám hlavní české stanice nabízejí jiné formáty, je tu pro vás od 1. prosince připravena Nova Cinema s dvanácti až třinácti hodinami nepřetržité zábavy denně. Vycházíme tak vstříc divákům, kteří se chtějí především bavit. Naším cílem je rozšířit stávající nabídku TV Nova ve snaze oslovit diváky různých věkových kategorií, zájmů, profesí i životních stylů. Kombinací obou programů – stávající Novy a mladší Novy Cinemy – by si měl každý divák přijít na své. Těšíme se na vás 1. prosince 2007, jednu hodinu před polednem.“



Od 1. prosince 2007 naladíte kanál Nova Cinema v sítích následujících satelitních a kabelových operátorů:


Satelitní operátoři:

DIGI TV - Intelsat 10-02 (1,0 st. západně)
TRADE and TECHNOLOGY - Astra 1E (23,5 st. východně)
GITAL - Astra 1E (23,5 st. východně)


Kabeloví operátoři:

Self Servis Brno
KT Přerov
KT Třinec
FCA Praha
SATT Žďár nad Sázavou
Elsat České Budějovice

S dalšími operátory vede TV Nova jednání. O rozšíření distribuce signálu Nova Cinema vás budeme informovat.


Nova Cinema nabídne svým divákům výběr kvalitních filmů a seriálů nejrůznějších žánrů (komedie, drama, romantika, rodinné filmy, akční trháky, thrillery a seriály). Chybět nebudou ani oblíbené novinky z filmového světa o známých tvářích showbyznysu a natáčení hollywoodských filmů.

Prime time – všední dny:

20:00 drama/akční snímky
21:00 „trhák“ dne

Prime time – víkend:

19:00 film
21:00 seriál
22:00 film

Během celého týdne od 14:30 bloky seriálů

Sobota a neděle 12:00 – 13:30 jsou vyhrazena dětem: animované pořady

Další podrobnosti najdete na internetu na http://novacinema.nova.cz. Úplný týdenní program a synopse (popis pořadů) stanice Nova Cinema si můžete stáhnout na našem serveru si v sekci TV download


Připraveno podle podkladů TV Nova, 19.11.2007, 17:00 hod.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2614/nova-cinema-vyberte-si/