Vysílání Tour de France 2018 bude rozsáhlejší než kdykoli v minulosti. Eurosport rozšiřuje pokrytí na všech platformách
Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 07.07.2018
Všechny etapy od startu do cíle na všech platformách Eurosportu včetně 25 hodin exkluzivního obsahu pro většinu Evropy. Pokrytí 105. ročníku Tour de France navíc podpoří zdokonalená digitální nabídka. Eurosport vysílá Tour de France od roku 1991 a po průkopnickém pokrytí v loňském roce, kdy poprvé nabídl přenosy všech etap od startu do cíle, bude i letos Eurosport vysílat každou minutu závodu na Eurosport TV, Eurosport Playeru, eurosport.com a intergrovaných aplikacích Eurosportu.


Pokrytí Tour de France na Eurosport Playeru zahrnuje i šest doplňkových živých kamerových streamů. Diváci si také užijí nepřerušeného vysílání bez reklamních přestávek.

• Všechny etapy ŽIVĚ od startu do cíle na všech platformách Eurosportu včetně 25 hodin exkluzivního obsahu na většině evropských trhů*

• Exkluzivní digitální obsah: Nepřerušené pokrytí na Eurosport Playeru bez reklam

• Exkluzivní digitální obsah: Sir Bradley Wiggins v týmu Eurosportu představí novou podcastovou sérii


Eurosport navyšuje svou digitální nabídku a chce své oceněné cyklistické vysílání představit více divákům než v minulosti – nabízí v průběhu Tour de France zdarma sedmidenní test na Eurosport Playeru fanouškům napříč Evropou.**

Eurosport nabídne během 21 etap více než 100 hodin živého vysílání. Před i po každé etapě uvidí diváci živý magazín Tour de France Extra, který rozšíří živé vysílání o analýzy expertů i pohled do zákulisí závodu. Ve večerních hodinách bude Eurosport vysílat magazín Tour Today, v němž diváci uvidí experty detailně vysvětlený každý podstatný okamžik závodu. Eurosport pokračuje ve spolupráci s nejlepšími sportovními experty, mezinárodní pokrytí nadále zajišťuje vítěz etapy na Tour de France Juan Antonio Flecha, který zhodnotí veškeré dění na silnicích přímo z cílové čáry, navíc představí sérii Recon a sedm klíčových etap, v nichž by se mělo rozhodnout o výsledku letošního ročníku.

Ve hvězdném týmu Eurosportu působí Alberto Contador, jeden ze sedmi cyklistů historie, kteří vyhráli všechny tři Grand Tour. El Pistolero posílí španělskou komentátorskou sestavu, v mezinárodním vysílání ho uvidíme během několika klíčových etap v Pyrenejích. Sean Kelly, vítěz devíti cyklistických Monumentů, povede analýzy vysílání Eurosportu ve Velké Británii. Richard Virenque, rekordní sedminásobný vítěz vrchařské soutěže, bude oporou francouzského vysílání Tour de France.

Součástí digitálního rozšíření vysílání TdF bude čtyřdílná podcastová série, jejíž hlavní postavou bude vítěz Tour de France 2012 a cyklistická legenda Sir Bradley Wiggins. Série bude vysílána od 9. července vždy v pondělí a dostupná u všech významných poskytovatelů podcastů. Zároveň bude každá epizoda dostupná na eurosport.com.

Emir Osmanbegovic, viceprezident Eurosportu pro sportovní obsah a produkci: „Tour de France je největší cyklistický závod světa a naše pokrytí tohoto cyklistického svátku je letos rozsáhlejší než kdykoli v minulosti. Představíme každou minutu závodu živě na všech platformách. Jsme hrdí na dědictví Eurosportu a jeho pozici domova cyklistiky, v jejímž vysílání nadále posouváme hranice.“

Eurosportu se říká Domov cyklistiky. Vysílá cyklistické závody živě 200 dní v roce, celkem 2300 hodin cyklistického vysílání za rok včetně všech tří Grand Tour a pěti Monumentů.

Etapy TdF na české verzi Eurosportu budou opět společně komentovat Štěpán Straka a Martin Hačecký, kteří těží z velkých zkušeností komentování cyklistiky v posledních letech.


* Prvních 75 až 150 minut na všech evropských trzích mimo Francii, Belgii, Dánsko, Nizozemsko
a Velkou Británii.

** Nabídka platí pro všechny evropské trhy mimo Německa a Francie.



O Eurosportu

Eurosport je evropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí. Eurosport je Domovem olympijských her v Evropě a přinesl olympijské hry v Pchjongčchangu 2018 rekordnímu počtu diváků. Eurosport je domovem cyklistiky, tenisových grandslamů a zimních sportů. Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport News mají 242 milionů kumulativních předplatitelů na 75 trzích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů s průměrem 42 milionů unikátních uživatelů měsíčně a společně s Eurosport app (dostupné iOS a Android) jediný způsob, jak sledovat Eurosport kdykoli online na mobilních zařízeních. Eurosport Events se specializuje na management a podporu mezinárodních sportovních akcí. Více informací na corporate.eurosport.com.


Foto: Chris Froome oslavuje své čtvrté vítězství Tour de France na pódiu v Paříži (Chris Graythen/Getty Images)

Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26184/vysilani-tour-de-france-2018-bude-rozsahlejsi-nez-kdykoli-v-minulosti-eurosport-rozsiruje-pokryti-na-vsech-platformach/