Služba otta teraz dostupná aj pre iOS
Autor: Towercom/W.R.P.R. , e-mail: info@towercom.sk Přidané: 19.07.2018
Od soboty 14.7.2018 si môžu zákazníci nájsť online službu otta už aj cez App Store. Aplikácia je tak zadarmo dostupná aj pre zariadenia s operačným systémom iOS. Od svojho predstavenia v polovici mája tohto roka je služba dostupná pre systémy Android v obchode Google Play, kde si ju môžu zákazníci ľahko stiahnuť.


„Zámerom spoločnosti Towercom je ponúkať svoje služby tak, aby boli čo najprístupnejšie ľudom,“ povedal Ivan Peschl, riaditeľ spoločnosti Towercom. Pre televízne prijímače s podporou HbbTV je vytvorená aj vlastná hybridná aplikácia, ktorá sa užívateľom sprístupní prostredníctvom terrestiálnej antény a internetu. V prípade štandardných TV si je možné zakúpiť set top box.

Otta patrí k tzv, “over the top” službám, pričom okrem atraktívneho obsahu ponúka aj živé vysielanie piatich programových služieb vrátane funkcie time-shiftu a 7 dňového archívu na vlastnú tvorbu. Otta ponúka viac ako 600 titulov domácej aj zahraničnej produkcie, koncerty, kvalitné európske filmy ako aj obľúbenú slovenskú a českú klasiku. Všetok obsah je lokalizovaný, teda s dabingom alebo so slovenskými alebo českými titulkami.

Služba otta je dostupná už od 4,99€ mesačne s možnosťou si ju na týždeň bezplatne vyskúšať. Pre viac informácií o dostupnosti i pre samotnú registráciu navštívte webovú adresu www.otta.sk.


Ivan Rudolf, Managing Director, W.R.P.R.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26228/sluzba-otta-teraz-dostupna-aj-pre-ios/