Dětská stanice JimJam nabídne nejmenším divákům od 1. srpna nový, atraktivní vzhled
Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 24.07.2018
Malí diváci oblíbené dětské stanice JimJam se mohou od 1. srpna 2018 těšit na nový, modernizovaný vzhled. Jeho součástí bude upravené logo, hravé předěly a postavičky ale i nový obsah. Nová vizuální identita bude součástí vysílání ve všech více než sto zemích, ve kterých je možné stanici sledovat.


Nový vzhled byl vybrán z mezinárodní soutěže, které se zúčastnilo 9 agentur z pěti zemí. U konceptů, které se dostaly do užšího výběru, byl proveden průzkum mezi dětmi ve věku 2-5 let. Na vítězném návrhu, který připravila londýnská společnost Wiedemann Lampe, se shodli všichni účastníci průzkumu. Součástí nové vizuální identity je upravené logo, nové postavy, barevná grafika a řada upoutávek.


Grafika, na kterou se malí diváci v České republice a na Slovensku mohou těšit, je jednodušší a čistší než ta dosavadní. Zároveň je nově vytvořena z postaviček Jim a Jam, které doprovází hvězdička Star. V upoutávkách jsou všichni tři hrdinové zachyceni v hravých situacích – s hudebními nástroji, na pláži, ve vaně nebo v cirkusu. Všechny tyto vizuály mají společné téma – zvídavost a představivost předškoláků.

"Jsme rádi, že můžeme našim nejmenším divákům nabídnout nový atraktivní vzhled a pevně věříme, že jim sledování naší stanice ještě více zpříjemní,“ říká Marcel Mareš, Country manažer AMC Networks International pro Českou republiku a Slovensko.

Nová vizuální podoba není jedinou změnou, která čeká stanici JimJam v blízké době. Navazuje na ní totiž i doplňování obsahu o nové akvizice. Mezi ty patří především vzdělávací pořady pro nejmenší, které navazují na již zmíněné heslo stanice – “Hraji si a uč se“. Malé diváky tak čekají pravidelné každodenní hodinové vzdělávací bloky, pořady soustředící se na výuku anglického jazyka i nové příběhy nejoblíbenějších hrdinů jako Noddy, Hurá za hádankou, Kamarád Timmy, Trojčata nebo Lokomotiva Tomáš a přátelé.

“Naším cílem je modernizace stanice, díky které chceme vytvořit silný vztah mezi novým obsahem a novým vzhledem tak, aby bylo na první pohled vidět, že právě zde najdou malí diváci místo, kde si mohou hrát a učit se zároveň,“ dodává Marcel Mareš.


O televizní stanici JimJam

JimJam je televizní stanice pro nejmenší děti. Od svého spuštění v roce 2006 se rozšířila do více než sta zemí Evropy, Středního východu a Afriky. Aktuálně vysílá v deseti jazycích a je k dispozici více než 27 milionům předplatitelů po celém světě. Mezi nejznámější pořady na stanici patří Lokomotiva Tomáš a přátelé, Bořek stavitel, Pingu nebo Požárník Sam.

Stanici JimJam provozuje společnost AMC Networks International – Central and Northern Europe, která patří mezi přední mezinárodní společnosti v oblasti vysílání a distribuce tematických televizních stanic a je součástí celosvětové společnosti AMC Networks International.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International CNE
Irena Novotná, Sr Marketing Manager, AMC Networks International CNE





 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26243/detska-stanice-jimjam-nabidne-nejmensim-divakum-od-1-srpna-novy-atraktivni-vzhled/