O2 TV dá ochutnat FORTUNA:LIGU všem fanouškům - stanice O2 TV Fotbal je nyní na webu volně dostupná
Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 27.07.2018
Digitální televize O2 TV si připravila velký dárek pro všechny fotbalové fanoušky. Kanál O2 TV Fotbal může nyní sledovat úplně každý, zdarma a bez registrace! Stačí se podívat na webové stránky www.o2tv.cz a v nadcházejících dvou kolech si užívat exkluzivní přímé přenosy z téměř všech zápasů nejvyšší české fotbalové soutěže. Diváci se tak mohou přesvědčit o moderních technologiích, které O2 ve fotbalových přenosech využívá.


Například tzv. multidimenze, která umožnuje výběr ze souběžně hraných duelů či speciální statistický servis TRACAB, díky kterému je možné porovnávat v reálném čase aktuální statistiky týmů i hráčů. V pondělí od 20.00 nebude chybět jedinečná zábavná show TIKI-TAKA, kde moderátor Petr Svěcený společně se svými hosty glosuje aktuální dění z fotbalových trávníků.


Díky MD/multidimenzi můžete sledovat všechny zápasy první fotbalové ligy pouze v O2 TV

Kanál O2 TV Fotbal bude na webu www.o2tv.cz dostupný zdarma až do 6. srpna. V rámci této promo akce tak diváci mohou jednoduše sledovat většinu přímých přenosů z 2. a 3. kola FORTUNA:LIGY. "Po úvodních přenosech z první fotbalové ligy jsme zaznamenali obrovský ohlas a zájem fanoušků. Především oceňovali, že jsme poprvé v historii nabídli všechna utkání, velmi pozitivní odezvu máme i na statistický systém TRACAB. Touto akcí chceme dát možnost všem, aby viděli, jak připravujeme studia, kdo zápasy komentuje, jak vypadá zcela nová televizní grafika a co vlastně multidimenze je," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Pouze televize O2 TV přináší všechny zápasy z první české fotbalové soutěže. Nová smlouva na vysílací práva platí minimálně až do roku 2022. Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabízí exkluzivně tři nejlepší utkání z každého kola v nejvyšší kvalitě. U těchto duelů nechybí plné výhody multidimenze včetně zápasových studií či statistického systému TRACAB. Další čtyři střetnutí běží v tzv. HD streaming kvalitě. Tato utkání jsou v HD rozlišení, ale jsou přenášená menším počtem kamer.


Jaké zápasy FORTUNA:LIGY uvidí diváci zdarma na www.o2tv.cz?


2. kolo FORTUNA:LIGY:

Sobota 28. 07. 2018

17:00 1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905 O2 TV Fotbal - HD streaming kvalita
17:00 SFC Opava - FC FASTAV Zlín O2 TV Fotbal - HD streaming kvalita
17:00 1. FC Slovácko - FC Baník Ostrava O2 TV Fotbal - HD streaming kvalita
19:00 SK Slavia Praha - MFK Karviná O2 TV Fotbal - studio a statistický
servis TRACAB

Neděle 29. 07. 2018

15:00 FK Teplice - FK Dukla Praha O2 TV Fotbal - HD streaming kvalita
18:00 FK Jablonec - AC Sparta Praha O2 TV Fotbal - studio a statistický
servis TRACAB

Pondělí 30. 07. 2018

18:00 FC Viktoria Plzeň - FC Slovan Liberec O2 TV Fotbal - studio a statistický
servis TRACAB

3. kolo FORTUNA:LIGY:


Sobota 04. 08. 2018

17:00 FC Baník Ostrava - 1. FK Příbram O2 TV Fotbal - HD streaming kvalita
17:00 FC FASTAV Zlín - FK Jablonec O2 TV Fotbal - HD streaming kvalita
17:00 FC Slovan Liberec - FK Teplice O2 TV Fotbal - HD streaming kvalita
19:00 SK Sigma Olomouc - FC Viktoria Plzeň O2 TV Fotbal - studio a statistický
servis TRACAB
Neděle 05. 08. 2018

15:00 MFK Karviná - FK Mladá Boleslav O2 TV Fotbal - HD streaming kvalita
18:00 AC Sparta Praha - 1. FC Slovácko O2 TV Fotbal - studio a statistický
servis TRACAB
Pondělí 06. 08. 2018

18:00 FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 O2 TV Fotbal - studio a statistický
servis TRACAB


Exkluzivní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis jsou sportovní kanály televizního poskytovatele O2 TV. V České republice nabízí všechny zápasy z fotbalové UEFA Champions League, drží kompletní práva na domácí nejvyšší fotbalovou soutěž FORTUNA:LIGU a také hokejovou extraligu, vysílají kompletní sérii nejprestižnějších tenisových turnajů WTA, nejlepší basketbalové soutěže Evropy - Euroligu a Ligu mistrů, Mistrovství světa vozů WRC a DTM, a nechybí ani přímé přenosy z největších domácích a světových galavečerů MMA.


O společnosti O2 Czech Republic

Digitální televize O2 TV se může pochlubit 284 tisíci aktivními set top boxy. Dalších 50 000 diváků sleduje vysílání pravidelně v restauracích. Počet zákazníků, kteří využívají O2 TV aktivně prostřednictvím webu nebo aplikace, dosahuje na 350 tisíc diváků. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně. O2 TV se pyšní také novou úvodní obrazovkou Moje menu. Tato nová funkce analyzuje v každém okamžiku tisíce hodin obsahu na všech kanálech a přehledně jej třídí do osmi nejpopulárnějších obsahových kategorií. O2 TV funguje na platformě nangu.TV.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV, 27. 7. 2018

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26253/o2-tv-da-ochutnat-fortuna-ligu-vsem-fanouskum-stanice-o2-tv-fotbal-je-nyni-na-webu-volne-dostupna/