DAZN 1 HD, DAZN 2HD z družice Hot Bird 13B pro všechny klienty Sky Italia
Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 16.08.2018
Dvě stanice sportovní internetové služby DAZN ve vysokém rozlišení DAZN 1 HD a DAZN 2HD zahájily vysílání na satelitu Hot Bird 13B na orbitální pozici 13° východně. Oba sportovní a fotbalové programy DAZN budou vysílat pro klienty platformy placené televize Sky Italia. Podle informací na internetové stránce díky smlouvě mezi operátorem Sky a společností DAZN umožní operátor Sky Italia všem svým klientům (satelitní, pozemní, optické sítě) nákup lístku DAZN (DAZN TICKETS) za zvláštních podmínek.


„Všichni klienti Sky, kteří si své předplatné Sky zaplatí pomocí kreditní karty nebo debetní karty, mohou získat tiket DAZN (DAZN TICKETS) od Sky“, uvádí se na internetové stránce Sky. Jak dále uvádí na internetové stránce Sky Italia, je možné sledovat tři zápasy nejvyšší italské fotbalové soutěže Serie A na platformě DAZN pro každé kolo a všechna utkání italské fotbalové soutěže Serie B.

Na programech DAZN mohou klienti Sky sledovat i utkání La Liga, Ligue 1, anglickou fotbalovou soutěž Ligapokal, Africa Cup, Copa Libertadores, Copa Sundamericana, UFC, MLB a NHL.


Parametry příjmu DAZN 1 HD, DAZN 2HD:

transponder: č. 56
provider: Sky Italia
kmitočet: 11,842 GHz
polarizace: vertikální
Symbol Rate: 29900 kSymb/s
FEC: 3/4
modulace: DVB-S2/8PSK
norma: MPEG-4/HD
kódovací systém: NDS/Videoguard
internet: www.sky.it, www.dazn.com


S využitím zdroje: Infosat.de, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26295/dazn-1-hd-dazn-2hd-z-druzice-hot-bird-13b-pro-vsechny-klienty-sky-italia/